ACCEPT

Spelningen är framflyttad från 2022 till 2023. Köpt biljett gäller även det nya datumet. Välkomna!

Konsert - 10 februari 2023

ACCEPT

Accept kommer till Trädgår´n 2023!
Konserten arrangeras av FKP Scorpio.

STRÅLANDE NYHETER!
Konserten kommer att genomföras som planerat! Den här konserten har tagits över av FKP Scorpio Sverige som varje år arrangerar mer än 100 konserter runtom i Sverige. Redan köpta biljetter gäller som vanligt och behöver inte bytas ut.

Svaren på de vanligaste frågorna: HÄR!

Accept har hållt fanan högt för klassisk metal i flera decennier och med nya plattan ”Too Mean To Die” har de ännu en gång fått höga listplaceringar världen över. Efter ett långt uppehåll på grund av Corona är de nu äntligen redo att återkomma till de europeiska scenerna under 2022. Då kommer vi att få höra material från nya plattan men självklart också de gamla Accept-klassikerna.

”The Best Is Yet To Come” är inte bara en låttitel från nya plattan, det sammanfattar också den nuvarande situationen – saker kan bara bli bättre.

Som öppningsband ser vi amerikanska The Iron Maidens.

INFORMATION:
Datum:
10 februari 2023
Dörrar:
18.30
Showstart:
ca 19.30
Åldersgräns:
18+
Biljettpris: 
410 SEK + serviceavgift


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetariskt/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 259 kr/person

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige