AIRBOURNE

OBS slutsåld konsert!

Konsert - 11 oktober 2019

AIRBOURNE

AUSTRALIENSISKA ROCKBANDET AIRBOURNE TILL SVERIGE I HÖST!

Australiensiska Airbourne är en kraft utan dess like. Direkt från ”Down Under” kommer rockbandet ledda av sångaren Joel O’Keeffe – till Sverige för två konserter i höst! Två helger är räddade: lördagen den 5 oktober på Münchenbryggeriet i Stockholm och fredagen den 11 oktober på Trädgår’n i Göteborg!

Med låtar som ”Runnin’ Wild”, ”Live It Up”, ”Rivalry” och ”Breakin’ Outta Hell” (från skivan med samma namn) har Airbourne på kort tid blivit ett av världens mest populära hårdrocksband. Och alla som har sett kvartetten live kan intyga om att Airbourne är en upplevelse utöver det vanliga.

Bandets sound och attityd är unikt men visar också tydliga influenser från band som AC/DC, Def Leppard, Thin Lizzy och Motörhead. Ledda av sångaren/gitarristen Joel O’Keeffe (med brorsan Ryan O’Keeffe på trummor) har bandet stormat fram som en orkan i rockvärlden.

Airbournes musik har figurerat i allt från TV-spel (Guitar Hero, Rock Band, NHL m.m.) till filmer och som signaturmelodi till WWE wrestling i USA. I Sverige har bandet redan blivit näst intill kultförklarade – och är en av de mest önskade liveakterna i landet.

Nu ser vi fram emot två efterlängtade konserter på svensk mark i höst!

INFO:
Trädgår´n öppnar: 18.00
Förband: ca. 20.00
Airbourne: ca. 21.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 390:- (serviceavgift inkluderade)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

 

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1