Albin Lee Meldau – nytt datum!

Ett viktigt mail har skickats ut till alla biljettköpare!

Konsert - 8 september 2021

Albin Lee Meldau – nytt datum!

Göteborgs livescen väcks till liv med konceptet ”En sommarkväll med” – som gästas av Sveriges artistelit

OBS: flyttad konsert!


På grund av rådande restriktioner tvingas Arrangören dela upp konserten den 8 september, med Albin Lee Meldau, till två spelningar.

En konsert klockan 18 och en klockan 21.

Sittning 1: Dörrar 17.00 På scen: 18.00
köp din biljett till 18-sittningen här

Sittning 2: Dörrar 20.30 På scen: ca. 21.00
Köp din biljett till 21-sittningen här

Gränsen på besökare för dessa två spelningar är 276 personer per spelning. Du får möjlighet att välja vilken spelning du vill boka till. Observera att det är begränsat antal platser, så det är först till kvarn som gäller. Se mer information om detta i ett separat utskick till alla biljettköpare. 

Tänk på att komma i god tid innan spelningen börjar, men se till att hålla avstånd till övriga sällskap i kön och inne i lokalen. Ju tidigare du är på plats, desto bättre placering i lokalen får du chans till. Observera också att det inte är något eftermingel denna spelning. 


Meddelande från arrangör A Star Entertainment:
”Hej!
Vi är dessvärre tvingade att flytta fram konserten med Albin Lee Meldau till den 8 september 2021. Din nuvarande biljett gäller även för ersättningsdatumet, så du behöver inte vidtaga några åtgärder.

Anledningen är att Trädgår´n fick idag ett mycket tråkigt och oväntat besked från polismyndigheten i Göteborg. Dom har ansett och utgått ifrån att evenemanget i fråga är en allmän tillställning, varpå vissa regler gäller. Polismyndigheten anser dock att Trädgår´n enbart ska klassas som ett serveringsställe, och då gäller tyvärr andra regler. Vi är mycket ledsna över detta och ber om ursäkt för alla besvär ni kan tänkas ställas inför. Både vi som arrangör och Albin Lee Meldau vill ha en ”riktig” konsert. Av den anledningen blir vi tyvärr tvingade att flytta konserten lite på framtiden.

Alla biljettköpare som av någon anledning är förhindrade att använda köpta biljetter den 8 september har möjlighet att få sina biljetter återköpt. Följ Ticketmasters instruktioner.

Tack från A Star gänget!”

A Star Entertainment presenterar stolt ”En sommarkväll med” på Trädgår’ns utescen. Det börjar med fyra kvällar under sommaren där flera av Sveriges främsta artister uppträder; såsom Albin Lee Meldau, Lillasyster, Chris Kläfford, Özz Nûjen med Johanna Wagrell, Patrik Larsson och Karsten Torebjer. Premiär den 18 juli.

”En sommarkväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av säkra liveframträdanden med en anpassad kapacitet till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet Så mycket bättre, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier. Trots det hade göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills han 2018 medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Albins imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även det första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass.

Debuten följdes 2020 upp av den ärligt känslosamma skivan ”På svenska”.

Nu är Albin aktuell med den vackra singeln ”Josefin” en ny EP på svenska

Rullstolsbiljett samt ledsagarbiljett:
Bokas via Ticketmaster tillgänglighetslinje på: 0776 – 70 77 77

Säkert köp!
Arrangören A Star Entertainment garanterar dig som biljettköpare möjligheten till återköp vid eventuellt framflyttat evenemang.

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige