FRAMFLYTTAD – Alphaville

Beslut om ytterligare en till framflyttning tas inom kort så konserten kommer inte att bli av den 22 oktober. Du kommer att bli informerade via Ticketmaster med vad som gäller.

Konsert - 22 oktober 2020

FRAMFLYTTAD – Alphaville

Meddelande från arrangören A-Star Entertainment: 

”På grund av rådande omständigheter med anledning av Coronaviruset har det bestämts att flytta fram Alphaville konserten på Trädgår’n. Vi håller just nu på att se över nytt datum, vi släpper detta så snart vi vet mer.

Din nuvarande biljett kommer att gälla till nytt datum och du behöver inte vidta några åtgärder. Vi verkligen tackar dig för din förståelse och lojalitet.
Ni som har köpt biljett får vidare information via mejl från Ticketmaster.

Ta hand om varandra,
A Star”

Om återbetalning önskas vänligen kontakta arrangör A-star Entertainment (info@a-star.se). Observera att biljetter återbetalas exklusive bokningsavgift och andra eventuella utgifter i enlighet med köpevillkoren


 

Efter fyra utsålda november konserter i Stockholm, Göteborg och Karlstad – ikoniska syntpop ALPHAVILLE släpper två extra datum av deras Forever Young Tour!

Alphaville släppte för 35 år sedan deras första och mest ikoniska debutalbum Forever Young. Året var 1984 och många låtar har skrivits sedan dess, men hitlåtarna ”Big in Japan”, ”Sounds Like a Melody” och ”Forever Young” har för miljoner av oss blivit en tidlös koppling till vår egna uppväxt.


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige