Alphaville Extra Datum

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 28 mars 2020

Alphaville Extra Datum

Efter fyra utsålda november konserter i Stockholm, Göteborg och Karlstad – ikoniska syntpop ALPHAVILLE släpper två extra datum av deras Forever Young Tour!

Alphaville släppte för 35 år sedan deras första och mest ikoniska debutalbum Forever Young. Året var 1984 och många låtar har skrivits sedan dess, men hitlåtarna ”Big in Japan”, ”Sounds Like a Melody” och ”Forever Young” har för miljoner av oss blivit en tidlös koppling till vår egna uppväxt.

Efter två utsålda konserter i Göteborg spelar de lördag den 28:e mars för tredje gången på Trädgår´n och den 29 mars besöker de Folkets Hus i Umeå, i vad de har lovat som hyllning till Sverige, Albumet Forever Young låg som nummer ett i Sverige i över elva veckor och alla tre singlar knep även de en första plats på topplistorna.

28/3 Trädgår´n, Göteborg
29/3 Folkets Hus Idún, Umeå

Biljettsläpp den 10:e december klockan 10:00

 

 

INFO:
Trädgår’n öppnar: 18.00
Support (DJ): 19:00
Plats: Nya Allén 11
Biljetter: 460 SEK serviceavgift tillkommer
Ålder: +18 år

 

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1