Architects

Brittiska metalbandet Architects kommer till Trädgår'n, med ett mer nyskapande album kommer de att slå denna kvällen med storm! De utmanar och vägrar backa för någon, de välkomnas med stor spänning!

Konsert - 24 oktober 2016

Architects

ARCHITECTS AKTUELLA MED BANBRYTANDE ALBUM – KOMMER TILL SVERIGE!

När Architects sjunde album, ”All Our Gods Have Abandonded Us”, släpptes för bara några dagar sedan kom skivan som en bomb i metalvärlden. Det är onekligen bandets tyngsta och mörkaste släpp, med mycket utrymme för reflektion och eftertanke kring den värld vi lever i. Skivan visar verkligen på hur nyskapande Brighton-bandet är med sin musik. Efter en sådan käftsmäll till album ser vi fram emot att få uppleva bandet live i Sverige igen!
”All Our Gods Have Abandonded Us” spelades in helt och hållet i Göteborg och har hyllats som ett nästa steg i en genre som enligt många har stagnerat. Det är ett album där Architects vägrar att be om ursäkt – de tvekar inte heller för att trampa på några tår på vägen, med en skiva som är lika ärlig som den är mörk och utmanande.

Gitarristen Tom Searle sammanfattar skivan så här:
“To me, All Our Gods… is about getting to the root of the dysfunctions and disillusionment that cause all of this mess, be it personal or political or environmental”

Väckarklockan som senaste skivan är för hela musikvärlden är heller inget ny företeelse för Architects. De har utmanat omvärlden och omdefinierat metal och metalcore flera gånger om genom åren. Architects har levt upp till sitt namn, då de ritat om hela grunden för en genre som var i stort behov av en förändring.

Med sju album i ryggen och låtar som ”Gravedigger”, ”These Colours Don’t Run”, ”Naysayer” och från senaste albumet: ”A Match Made In Heaven” – så har Architects gått från att vara lokala hjältar i Sussex till att nu vara ett av världens främsta band inom sin genre.
Pionjärer, trendsättare – arkitekter. Och Sverige har blivit något av ett andra hem för Architects. Vi välkomnar dom stolt till Trädgår’n den 24 oktober i år.

För mer info besök hemsidan Architects.

Biljetter
Biljetterna kostar 260 kr (+serviceavgift) och säljs via:

– LiveNation på www.LiveNation.se
– Ticketmaster på hemsidan www.Ticketmaster.se eller på telefon 077-170 70 70 samt Ticketmaster-ombud.
– Ingen försäljning via ATG-ombud.
– Rullstolsbiljett betalar ordinarie pris, ledsagare har fri entré.

SNABB INFO:
Dörrarna öppnar: 18:00
På scen: 18:30
Åldersgräns: 18 år (13 år på balkong)
Biljettpris: 260kr (+serviceavgift)

Presskontakt
Alexander Kihlström, 08-665 01 51
Alexander.Kihlstrom@LiveNation.se

Pressbiljetter & fotopass
Ansökan om köp av pressbiljett skickas till Press@LiveNation.se. Det är viktigt att du skickar en förfrågan per artist/evenemang och att du i ämnesraden anger vilken artist/evenemang det gäller.

Fotopass-ansökan görs via Photorequest.LiveNation.se (notera att godkänt fotopass inte gäller som biljett).

Varmt välkomna till Trädgår’n!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige