Arvingarna 30-års jubileumskonsert

support Jimmy Ahlén

Konsert - 13 april 2019

Arvingarna 30-års jubileumskonsert

ARVINGARNA FIRAR 30 ÅR MED EXKLUSIV JUBILEUMSKONSERT

FÖR ER INFO:
Efter Arvingarnas konsert kommer vi att tömma alla lokaler och sedan släppa om på nytt till ENTER och Benjamin Ingrosso.
DET VILL SÄGA:
För er som även vill stanna kvar och se Benjamin efter Arvingarna notera att ni måste lämna lokalerna, köa på nytt och betala entré då dessa är två olika event med två olika arrangörer.
– Har ni frågor kring detta, kontakta oss gärna på info@tradgarn.se

 

I vår och sommar är killarna i bandet upptagna med Melodifestivalen och Diggilooturné men när chansen att få spela på hemmaplan i Göteborg dök upp kunde de inte tacka nej!

Allt började i en replokal i Partille 1989 och nu, 30 år senare, har de medverkat i Melodifestivalen fem gånger, senast 2019 med bidraget ”I do” och 1993 representerade de Sverige i Eurovision Song Contest. Arvingarna har haft ett 20-tal låtar på Svensktoppen, mottagit ett flertal grammisar och figurerat i de flesta svenska TV-musikproduktioner som sänts sedan starten. Under 2018 medverkade Casper Janebrink i TV4s storsatsning ”Stjärnornas Stjärna”, som han dessutom vann!

Bandnamnet Arvingarna kommer från att deras pappor figurerat i dansbanden Streaplers och Flamingokvintetten, och att de därav är arvingar i dansbandsvärlden. Trots deras rötter och kopplingar till dansband har de genom åren kallats för allt från pojkband till showband. Med hits som Eloise, Bodiddley, Pamela och Tjejer kan de allra flesta sjunga med i killarnas stora låtskatt!

  • Att få göra en exklusiv konsert tillsammans som band, 30 år efter starten och på anrika Trädgår’n i Göteborg, känns som ett fantastiskt kul avstamp för 2019! – Lasseman Larsson Arvingarna
  • ”Arvingarna är ett av våra mest folkkära band genom tiderna och 2019 firar de inte mindre än 30 år tillsammans som band!” – DEMO group

INFO:
Vart: 
Trädgår’n, Nya Allén 11
Trädgår’n öppnar: 18.00
Förband: 19.00
Main: 20.00 (cirka)
Ålder: 18 år

Support act – Jimmy Ahlén

BILJETTER:
Först till kvarn: SLUTSÅLD 225:- Begränsat till 150st biljetter (serviceavgift tillkommer)
Förköp:
 265:- (serviceavgift tillkommer)
Dörren: 325:- (biljetter som säljs i dörren på konsertdagen om ej slutsålt)
Samtliga biljetter är ståplats!

Vi är en kontantfri verksamhet!

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1