FRAMFLYTTAD – Back to the 90s ft Haddaway + Drängarna

Konsert - 27 mars 2020

FRAMFLYTTAD – Back to the 90s ft Haddaway + Drängarna

Meddelande från arrangören A-star Entertainment: 

”Vi kommer i första hand försöka flytta Back to the 90s med Haddaway & Drängarna. Uppdatering med nya datum följer inom kort. Biljetterna till ursprungsdatum kommer att gälla för ersättningsdatum och du behöver inte vidta några åtgärder. All information kommer via mejl från biljettåterförsäljaren.

Vid inställd konsert kommer samtliga biljetter återlösas. Om du köpt biljett online till en konsert som ställs in kommer ett mail från biljettåterförsäljaren, och du behöver inte kontakta oss för att få en återbetalning av biljetten (exkl. serviceavgiften).

Biljetter återbetalas exklusive bokningsavgift och andra eventuella utgifter, i enlighet med köpevillkoren.”

 


 

Det finns få saker som är bättre än att dansa till 90-talsmusik och vad är mer nostalgiskt än Haddaways hitlåt ”What is Love”? Eller Drängarnas partydänga Vill du bli min fru från 1995?

Trädgår’n utlovar en långkväll i det färgsprakande 90-talets anda – så boka in den 27 mars i kalendern och dansa dig några timmar närmare sommartiden. Kvällen kommer att fyllas av både livemusik och DJ som spelar 90-talets mest populära låtar, bättre än så blir det inte!

Haddaway
10 år, fyra album och över 20 miljoner sålda enheter – det är resultaten från Haddaways mångåriga karriär. 1992 släppte han hitlåten ”What is Love” och hade då över 52 veckor på topplistor runt om i världen. Därefter har Haddaway dundrat ut låtar som ”Life”, ”Rock my Heart” och ”Fly Away”. Med sitt fjärde album 2001 Love Makes, bevisades en gång för alla hans unika musikala genialitet. Haddaways melodi-, humör- och ljudskicklighet med sin elektroniktouch kommer garanterat lysa upp Göteborgs natthimmel.

Drängarna
Kultbandet Drängarna slog igenom som en bomb 1995 med dängan ”Vill du bli min fru”. Den 27 mars kommer de till Trädgår’n och sprider glädje med både gamla och nya låtar så som ”Varför vill du inte ha mig” och den Melodifestivalaktuella låten ”Piga och dräng”. Drängarna har över 70 miljoner lyssningar på Spotify och är en klar favorit hos det svenska folket. På Trädgår’n utlovar de som vanligt fullt med ös, party och glädje – alltid med glimten i ögat!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige