Beach House

Konsert - 11 november 2015

Beach House

Baltimore-duon Beach House har bländat oss med sin magnetstarka och melankoliska drömpop i nästan ett decennium. I augusti är de tillbaka med nytt material i form av albumet Depression Cherryoch vi kan nu äntligen avslöja att den efterföljande turnén gör två nedslag i Sverige i november – för exklusiva spelningar i Göteborg och Stockholm.

Victoria Legrand och Alex Scally har under namnet Beach House producerat storslaget känslosam musik sedan deras självbetitlade debutalbum släpptes 2006. Stämningsfullt, utsökt och med låtskrivande som svävar in för att beröra varendaste liten cell i kroppen. Duon har växt och utvecklats vid varje släpp – från debuten till Devotion 2008, till 2010 års Teen Dream och till magnifika Bloom från 2012. På kommande albumet Depression Cherry har Legrand och Scally valt att gå tillbaka till rötterna och utan hänsyn till kommersialism skalat ner sitt sound – enkelt och intimt. Fokuserat runt endast en melodi och några instrument är det som vanligt drabbande intensivt, mörkt och närvarande.

Den 28 augusti släpper Beach House sitt femte album Depression Cherry och lite mer än två månader senare gör de två efterlängtade spelningar på Trädgår’n i Göteborg och Debaser Medis i Stockholm. Det är med andra ord två väldigt intima och exklusiva spelningar som väntar de som ser till att säkra sin biljett i tid.

Ålder: 18 år
Dörrar: 19.00
Show: 20.00
Pris: från 380 sek

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige