BELLE & SEBASTIAN

Belle & Sebastian i Göteborg och Stockholm i april flyttas fram till nästa år. Spelningen på Trädgår’n i Göteborg flyttas till den 16 januari 2023. Köpta biljetter gäller!

Konsert - 16 januari 2023

BELLE & SEBASTIAN

Belle & Sebastian på Trädgår’n!

Efter att spenderat stora delar av sitt sena 80-tal och tidiga 90-tal inomhus med kroniskt utmattningssyndrom var Stuart Murdoch till sist redo att ge världen sin musik. Tillsammans med ett par vänner från universitet bestämde han sig för att spela in debuten ’Tigermilk’ (1996).
Gruppen döpte sig till Belle & Sebastian och resten är, som det heter, historia. Det skotska bandet kom att bli ett av historiens bästa, längsta och mest älskade indiepopakter. Med sin kärlek till 60-talets kammarpop, northern soul, Orange Juice och The Smiths har Belle & Sebastian fortsatt att leverera den mest intima, sköra och väna musik och förblir för evigt ett alternativ till det skränigt bredbenta.

Efter debuten följde klassiker som ’If You’re Feeling Sinister’ (1996) och ’The Boy With the Arab Strap’ (1998) men till skillnad från många andra kollegor så stannade inte karriären av.
Belle & Sebastian har fortsatt vara trogen sin kärlek till hantverket, sina indieideal och sin övertygelse att de stora känslorna inte behöver finnas i de stora gesterna. Det har hittills blivit över 10 studioalbum totalt varav det senaste är ’Days of the Bagnold Summer’ (2019).
Missa inte när dessa legendarer kommer till Trädgår’n i Göteborg 21 april 2022.

INFORMATION:
Datum: 16 januari 2023
Plats: Trädgår’n Göteborg
Dörrar öppnas: 19.00
Åldersgräns: 18 år – 13 år i målsmans sällskap
Biljettpris: 530 SEK


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetariskt/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 259 kr/person

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige