Beth Hart

Konsert - 2 december 2015

Beth Hart

Den Grammy-nominerade singer-songwritern Beth Hart har erkänts världen över som en av de främsta livevokalisterna av vår tid. Nu kommer hon till Göteborg för en efterlängtad konsert på Trädgår’n!

Aktuell med det hyllade albumet ”Better Than Home” har den Los Angeles-bördiga Beth Hart nu begett sig ut på en världsturné som gör två stopp i Sverige. Det är också hennes liveframträdanden som många rosat genom hennes karriär. Ett kvitto på det var när hon deltog i en hyllning av Buddy Guy inför miljontals TV-tittare och fick motta en stående ovation i konsertlokalen – ledd av president Barack Obama tillsammans med fru Michelle Obama.

Stående ovationer är något Beth Hart har kommit till att bli van vid på turnéer och hon har spelat för utsålda hus i New York, Los Angeles, London, Paris, Sydney, Köpenhamn och nu kommer hon alltså till Sverige med sitt nya album ”Better Than Home”, som mötts av positiva recensioner och beskrivits som hennes djupaste och mest insiktsfulla släpp hittills.

Förutom fans och kritiker har Beth Hart hyllats av och även samarbetat med artister som Joe Bonamassa, Slash, Buddy Guy och Jeff Beck bland andra. Hennes album har toppat listor och hennes bluesrock med gripande berättelser lär innebära en fortsatt ljus och stark framtid för denna talangfulla artist.

Artist : Beth Hart
Datum: 30/11
Arena: Trädgår´n

Pris – biljettpriset + serviceavgift: 320:- + 30:- = 350:- till kund via biljettforum.se
Dörrarna öppnas: 18.00
På scen: 19.00
Åldersgräns: 18 år

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige