Björn Rosenström

Efterfest för allmänheten från 23.30. Välkomna!

Konsert - 15 oktober 2021

Björn Rosenström

KONSERTEN FRAMFLYTTAD FRÅN DEN 22/1-2021 TILL 15/10-2021

Den glada konserten med Björn Rosenström och hans besudlade band som skulle hållas 22 januari 2021 flyttas till den 15 oktober 2021. Detta är konserten som ursprungligen skulle genomföras den 20 mars 2020 men som på grund av pandemiska orsaker flyttats fram i omgångar. Vi har sett fram emot det länge och nya förutsättningar med vaccin med mera gör att vi nu på allvar vågar hoppas och tro att den 15 oktober ska bli datumet då denna efterlängtade tillställning faktiskt kommer äga rum. Konserten är i grunden slutsåld men på grund av ett mindre antal returer kommer motsvarande antal biljetter finnas till försäljning på Tickster. Håll utkik!

Viktig info gällande biljetter:

Era biljetter gäller såklart till det nya datumet men om du mot förmodan  inte kan den 15 oktober  skickar du ett mail till support@tickster.com och skriver vilket evenemang det gäller samt ditt referensnummer så får du tillbaka biljett- och servicekostnad. Vi hoppas ni har överseende med att dom har längre handläggningstid nu än normalt.

Vi hoppas att du kan komma i oktober och då gäller din biljett och du behöver inte göra någonting.

Meddelande från Björn Rosenström: 

”Vi är riktigt ledsna för detta faktum. Ett alternativ hade varit att ställa in. Men vi vill ju så väldigt gärna få göra den här kvällen med er.

Vi har fått fram ett ersättningsdatum. Vi flyttar därför hela arrangemanget till fredagen den  15 oktober 2021! Tack Trädgår’n!! Samma kul, samma fest, samma musik.

Era biljetter gäller såklart till den kvällen istället. Men ni ska självklart inte bli lidande om ni inte kan då. För er som inte har möjlighet att komma den 15/10 kommer vi se till att återlösa era biljetter så ni får både biljettkostnad och förköpsavgift återbetald. Vi återkommer inom kort med information om hur ni isåfall går tillväga. Tack för nu och hoppas att vi trots allt ses i oktober!”


Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”.

Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.

Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.

Med sina klassiska allsångs hits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party. Kvällen rundas av med Peter Siepen som bjuder på en galen efterfest!

Från 23.30 är allmänheten välkommen på en galen efterfest! Kostnad för detta är 100 SEK och betalas i dörren på plats!

INFORMATION:
Datum: 15 oktober 2021
Dörrar: 19.00
Förband: 21.00
På scen: 22.00
Efterfest/DJ: 23.30
Slut: 02.00
Ålder: +18 år


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 19.00

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige