FRAMFLYTTAD – Björn Rosenström

Konsert - 11 september 2020

FRAMFLYTTAD – Björn Rosenström

KONSERTEN FRAMFLYTTAD FRÅN DEN 11/9-2020 TILL 22/1-2021

Viktig info om biljetter!

På grund av rådande restriktioner får vi återigen skjuta magin på framtiden. Håll ut. Vi klarar detta!

Era biljetter gäller såklart till det nya datumet men kan du inte komma den 22 januari så skickar du ett mail till support@tickster.com och skriver vilket evenemang det gäller och ditt referensnummer så får du tillbaka biljett- och servicekostnad. Vi hoppas ni har överseende med att dom har längre handläggningstid nu än normalt.

Vi hoppas att du kan komma i september och då gäller din biljett och du behöver inte göra någonting.

Meddelande från Björn Rosenström: 

”Det är inte jättekul att behöva skriva detta. Alla har säkert fått med sig att det p.g.a risken för spridning av Coronavirus idag beslutades om förbud för evenemang med över 500 deltagare. Vår spelning 20/3 är slutsåld och skulle innebära 1300 besökare. Vi har övervägt att göra en dubbelspelning samma kväll men 650 pers per tillfälle är ju inte heller tillåtet. Vi är riktigt ledsna för detta faktum. Ett alternativ hade varit att ställa in. Men vi vill ju så väldigt gärna få göra den här kvällen med er.

Vi har fått fram ett ersättningsdatum. Vi flyttar därför hela arrangemanget till fredagen den 22 januari 2021! Tack Trädgår’n!! Samma kul, samma fest, samma musik.

Era biljetter gäller såklart till den kvällen istället. Men ni ska självklart inte bli lidande om ni inte kan då. För er som inte har möjlighet att komma den 22/1 kommer vi se till att återlösa era biljetter så ni får både biljettkostnad och förköpsavgift återbetald. Vi återkommer inom kort med information om hur ni isåfall går tillväga. Tack för nu och hoppas att vi trots allt ses i januari!”

Vi ses i januari! 


Björn Rosenström är juristen som i slutet på nittiotalet sadlade om till artist efter att han utan vare sig skivbolag eller marknadsföring gjort succé med sitt egenhändigt hopsnickrade och numera kultförklarade album ”Låtar som är sådär….”.

Med låtar som Lennart, Lurad, Ragnar, Gunilla, Egon och inte minst Raggarrock (Pojkarna som busar) tog han hela Sverige med storm och har alltsedan dess turnerat land och rike runt tillsammans med sina vänner och ständiga följeslagare i ”Det Jävla Bandet”.

Sju fullängdsalbum och ett par samlingsalbum har hunnits med sedan starten.

Med sina klassiska allsångs hits bjuder Björn och Det Jävla Bandet alltid på fantastisk stämning och ett rejält party. Kvällen rundas av med Peter Siepen som bjuder på en galen efterfest!

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige