Black Star Riders

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 2 november 2019

Black Star Riders

Black Star Riders och Diamond Head kommer till Sverige i höst

I oktober och november får Malmö, Stockholm, Göteborg och Borlänge besök av Black Star Riders med support av Diamond Head.

31 oktober: Malmö, KB

1 november: Stockholm, Fryshuset Klubben

2 november: Göteborg, Trädgårn

8 november: Borlänge, Liljan

Black Star Riders bildades 2012 när de dåvarande Thin Lizzy-medlemmarna bestämde sig för att spela in ny musik men inte ville göra detta under namnet Thin Lizzy. 2013 kom det första albumet som fick namnet ”All Hell Breaks Loose”. Sedan dess har de givit ut ytterligare tre album och i september släpps den fjärde plattan som kommer att heta ”Another State Of Grace”.

På gitarr i Black Star Riders ser vi Scott Gorham som var med i Thin Lizzy från 1974 ända fram till att bandet splittrades 1983. Övriga medlemmar är Ricky Warwick, Christian Martucci, Robbie Crane och Chad Szeliga.

De har spelat i Sverige flera gånger tidigare och de som upplevet en Black Star Riders-konsert vet att detta är bland de bästa rockshowerna man kan uppleva nu för tiden.

Som förband ser vi inga mindre än heavy metal-legenderna Diamond Head. På tidigt 80-tal släppte de några New Wave Of British Heavy Metal-klassiker som står sig än idag. Band som Metallica och Megadeth har många gånger nämnt Diamond Head som en av sina största influenser.

 

 

INFO:
Trädgår´n och restaurangen öppnar: 18.00
Dörrar till konsertlokal: 19.00
Förband Diamond Head: 19.30
Black Star Riders på scen: ca 21.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 370:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1