Clutch

Konsert - 2 december 2015

Clutch

Clutch till Sverige för två konserter i december!

I år kommer det klassiska Maryland-bandet att släppa sitt elfte studioalbum och efter det kommer man till Sverige för två efterlängtade konserter. Onsdag 2 december på Trädgår’n i Göteborg och torsdag 3 december på Debaser Medis i Stockholm. Biljetterna släpps torsdag 16 april kl. 09.00 på LiveNation.se
Clutch är på många sätt kvintessensen av ett amerikanskt rockband. De fyra medlemmarna har sedan starten 1991 blandat hårdrock, bluesrock, stonerrock och alternativ metal på ett kompromisslöst sätt. Med tio studioalbum i ryggen och med ett frekvent och hyllat turnerande så har Clutch byggt upp en global fanbase.

Att bandet är populära live råder det ingen tvekan om. De har spelat världen över flera gånger och stått på samma scener som Iron Maiden, Therapy?, Thin Lizzy, Marilyn Manson och Motörhead bl.a.

Under 2015 släpps deras elfte album på egna skivbolaget Weathermaker och snart är bandet tillbaks på svensk mark. De låter hälsa:
”The touring will continue, American Rock Music is alive and Clutch is happy to carry the torch one riff at a time, one city at time. Stay Heavy.”

Insläpp kl 19.00
Show ca kl 20.00

Ålder: 18 år
Dörrar: Kl 18.00
Pris fr 350 kr

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige