Daniel Adams-Ray

Endast 300 biljetter till salu. Säkra din biljett innan det är försent!

Konsert - 10 september 2021

Daniel Adams-Ray

Först till kvarn – Endast 300 biljetter till salu!

Daniel Adams-Ray har varit en av de viktigaste gestalterna i formandet av den svenska hiphop-scenen och fick under 00-talet alla att vända blickarna mot Snook. 2010 formade han om hur svensk pop lät med solodebuten ”Svart, vitt och allt däremellan” och när 10-talet summerades stod det klart att ”Gubben i lådan” var den mest streamade låten på svenska under hela decenniet. 2020 återvände han och har under det senaste året släppt flera singlar som ”Avundsjuk på regnet” (feat. Miriam Bryant), ”Bror” och ”Tunna kläder” (feat. Erik Lundin). Den 11 juni släppte han sitt tredje soloalbum, ”Döda hjärtan kan slå igen”, som hyllats av kritiker med lovord som “Daniel Adams-Ray fyller sprickorna efter Gärdestad” (Aftonbladet), Borås Tidning tycker att han “fortsätter att imponera” och Popmani slår fast att han är “en av Sveriges bästa lyriker”. På albumet som är hans första på åtta år har han hämtat inspiration från både rap och visa, något som Daniel Adams-Ray själv beskriver så här:

– Rap och svensk visa har funnits längre än vad jag levt. När det gick upp för mig hur snarlik metodik de olika uttrycken har så öppnades en helt ny värld för mig och för mig har det handlat om just det att hitta nya världar. För perspektivet är i grunden det samma, det är bara människorna och platserna som förändras.

I slutet av juli åker Daniel Adams-Ray ut på Sverigeturné till vilken han, till skillnad från många andra, valt att skala upp istället för att skala ned. Tillsammans med sitt femmannaband besöker han städer som Helsingborg, Hudiksvall och Uppsala innan turnén avslutas på Fåfängan i Stockholm. I höst medverkar Daniel Adams-Ray i den kommande säsongen av Så mycket bättre.


INFORMATION:
Datum: 10 september 2021
Dörrar: 20:00
På scen: 21:00
Ålder: +18 år
Biljettpris: 455-495 SEK

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige