INSTÄLLD – EN KVÄLL MED Albin Lee Meldau

Konserten har tyvärr blivit inställd!

Konsert - 19 mars 2021

INSTÄLLD – EN KVÄLL MED Albin Lee Meldau

TYVÄRR STÄLLS DENNA KONSERTEN IN TILLS VIDARE. ETT MAIL HAR GÅTT UT TILL ALLA BILJETTKÖPARE MED INFO KRING ÅTERBETALNING. FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA INFO@TRADGARN.SE 

VI LÄNGTAR EFTER EN FRAMTID DÄR VI KAN FIRA OCH UPPLEVA LIVEMUSIK IGEN, TILL DESS KAN DU HITTA MER INFO HÄR PÅ VÅR HEMSIDA ELLER HTTP://A-STAR.SE.

TA HAND OM ER TILLS VI SES IGEN!


”En kväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av liveframträdanden endast med sittande platser och en väldigt begränsad kapacitet i en form anpassad till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

 

Albin Lee Meldau tog det svenska folket med storm i tv-programmet ”Så mycket bättre”, men redan innan dess hade han haft en succéartad internationell karriär. 2016 slog debutsingeln ”Lou Lou” och den från början egenutgivna EP:n ”Lovers” ner som en blixt från klarblå himmel. Kategorin soul möter folkmusik hade fått en helt ny referenspunkt och det dröjde inte länge förrän Albin Lee Meldau jämfördes med storheter som Jeff Buckley och Hozier.

Trots det har göteborgaren varit något av en doldis för den svenska publiken, fram tills förra året då Albin medverkade i tv-programmet Så Mycket bättre. Hans imponerade tolkningar och otroliga röst tog svenska folket med storm och cementerade Albins ställning som en av landets mest intressanta och imponerande artister.

2018 släpptes även första albumet ”About You”, en helgjuten debut där Albin samarbetat med producenter och låtskrivare i världsklass. Därefter har han även släppt den avskalade höjdpunkten ”The Purgatory Sessions”. Nu är han dubbelt aktuell. Dels har han släppt den hyllade skivan ”På svenska”, dels har han under våren släppt en ny låt per vecka från The Quarantine Sessions, där vi bland annat fått höra honom tolka Elvis Presley.

INFO:
Ålder: 18 år
Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11
Datum: Fredag 19 mars 2020
Tider: Dörrar kl. 18.30, Showstart: 20.30 (pågår i ca, 1h 30min)
Biljetter: Biljettsläpp den 15 oktober klockan 10.00


BILJETTER

Begränsat antal platser! Alla biljetter är med mat, dryck tillkommer. Antal biljetter är anpassade utifrån antal platser vi tar per bord, samma sällskap på samma bord. Dra ihop ett gäng vänner! Utifrån hur många ni är kommer ni få alternativ på vilka biljetter ni har möjlighet att boka. Vi erbjuder en helkväll med mat och show!

GULDBILJETT (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats vid bord. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.
Pris: 995:- (Serviceavgift tillkommer)

SILVER BALKONG (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på bästa balkongplats vid bord med utsikt över scenen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 895:-
(Serviceavgift tillkommer)

BALKONG (minimum 2pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på balkong vid bord/i bar med panoramasikt över salongen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 695:- 
(Serviceavgift tillkommer)

 

MENY –  gör ert val vid köp av biljett

Varmrätt

Högrevsburgare med rostad lökmajonnäs, pepparjackost, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Vegetariskt alternativ

Halloumi burgare med röstad lökmajonnäs, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Veganskt alternativ

Couscoussallad med grönsaker, örter, vegan lökmajonnäs samt ärt och kålrotsbiffar.

 

Dessert

Äppelkaka med vaniljsås och kaffe/te. (gluten- och laktosfri)
Veganskt alternativ är fruktkompott med kaffe/te

(Kontakta oss för övriga allergier)

 

MÖJLIGHET ATT VÄLJA TILL DRYCK FINNS 

VEGAS – 355kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl & 4cl avec

CAESAR – 251kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl

TROPICANA – 156kr
2st glas vin/öl

SAND (alkoholfritt) – 155kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl


Vi är en kontantfri verksamhet!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1