FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED David Batra

Föreställning är tyvärr framflyttad, mer info inom kort!

Konsert - 5 november 2020

FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED David Batra

Den 29 oktober har Länsstyrelsen beslutat att vi håller fast vid begränsningen till 50 personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Västra Götaland. Detta innebär att vi kan inte genomföra En Kväll Med David Batra den 5 november och därför framflyttar vi föreställningen till ett nytt datum under våren 2021, datum är ännu inte satt, mer info kommer inom kort.

Din befintlig biljett kommer att gälla även då och du behöver inte göra något mer. Om ersättningsdatumet inte passar maila till Tickster på support@tickster.com för att få pengarna tillbaka (återbetalning gäller ej för serviceavgiften).

För övriga frågor kontakta Trädgår’n på info@tradgarn.se.

Hoppas vi kan ses snart!
Trädgår`n & A Star


A STAR & ROA Klubben presenterar stolt en stand up kväll med David Batra, Isak Jansson och Hampus Hedström!

”En kväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av liveframträdanden endast med sittande platser och en väldigt begränsad kapacitet i en form anpassad till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

DAVID BATRA ÄR EN AV LANDETS POPULÄRASTE KOMIKER. DET BLIR FRUKTANSVÄRT ROLIGT, DET VET ALLA SOM SETT HONOM.

Som standupkomiker har David Batra gjort långt över 1000 föreställningar. David Batra vann 2006 ”Årets manliga komiker”.

Under 2018 och 2019 var David ute på turné med sin succéföreställning ”Elefanten i Rummet” och han kan sågs också i TV-rutan i sin egen programserie ”Världens sämsta indier” och som programledare i ”Breaking News”.

2020 släpptes hans föreställning Elefanten i rummet som första svenska standup-special på Netflix. Han medverkar under våren i Talangs jury på TV4.

Under hösten är David aktuell med säsong 2 för Världens sämsta Indier på SVT.

INFO:
Ålder: 18 år
Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11
Datum: 5 november 2020
Tider: Dörrar kl. 20.00, Showstart: 21.20 (pågår i ca, 1h 10min)
Biljetter: Biljettsläpp den 15 oktober klockan 10.00


BILJETTER

Begränsat antal platser! Alla biljetter är med mat, dryck tillkommer. Antal biljetter är anpassade utifrån antal platser vi tar per bord, samma sällskap på samma bord. Dra ihop ett gäng vänner! Utifrån hur många ni är kommer ni få alternativ på vilka biljetter ni har möjlighet att boka. Vi erbjuder en helkväll med mat och show!

GULDBILJETT (minimum 4pers)
En helkväll med dinnershow. Sittplats vid bord. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.
Pris: 695:- (Serviceavgift tillkommer)

SILVER BALKONG (minimum 4pers)
En helkväll med dinnershow. Sittplats på barstol på balkongen vid bord med utsikt över hela lokalen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 595:-
(Serviceavgift tillkommer)

BALKONG (minimum 2pers)
En helkväll med dinnershow. Sittplats på barstol på balkong vid bord/i bar med panoramasikt utöver salongen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 495:-
(Serviceavgift tillkommer)

 

MENY –  gör ert val vid köp av biljett

Varmrätt

Högrevsburgare med rostad lökmajonnäs, pepparjackost, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

 

Vegetariskt alternativ

Halloumi burgare med röstad lökmajonnäs, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

 

Veganskt alternativ

Couscoussallad med grönsaker, örter, vegan lökmajonnäs samt ärt och kålrotsbiffar.

 

MÖJLIGHET ATT VÄLJA TILL DRYCK FINNS 

VEGAS – 355kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl & 4cl avec

CAESAR – 251kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl

TROPICANA – 156kr
2st glas vin/öl

SAND (alkoholfritt) – 155kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl


Vi är en kontantfri verksamhet!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1