FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED Magnus Carlsson

Konserten är framflyttad till den 23 januari 2021!

Konsert - 14 november 2020

FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED Magnus Carlsson

Den 29 oktober har Länsstyrelsen beslutat att vi håller fast vid begränsningen till 50 personer för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar i Västra Götaland. Detta innebär att vi kan inte genomföra En Kväll Med Magnus Carlsson den 14 nov och därför framflyttar vi föreställningen till den 23 januari 2021. Din befintlig biljett kommer att gälla även då och du behöver inte göra något mer. Om ersättningsdatumet inte passar maila till Tickster på support@tickster.com för att få pengarna tillbaka (återbetalning gäller ej för serviceavgiften).

 

För övriga frågor kontakta Trädgår’n på info@tradgarn.se

 

Vänligen

Trädgår`n &  A Star


”En kväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av liveframträdanden endast med sittande platser och en väldigt begränsad kapacitet i en form anpassad till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

 

Efter över 25 år som artist är Magnus Carlsson lika aktuell som någonsin!

Hans succéturné Från Barbados till Gamla stan har tagit honom till utsålda hus runt om i hela landet. Som soloartist, och som sångare i grupperna Alcazar och Barbados har han en imponerande lång lista med hits.

Låtar som Kom Hem, Möt mig i Gamla stan, Se mig, Not a Sinner nor a Saint och Live Forever är alla moderna klassiker.

Med åtta Melodifestivaler, lite drygt trettio guldskivor, tre Grammisar, två stycken Guldklaven och totalt över 15 miljoner sålda albums är Magnus Carlsson en av våra allra mest framgångsrika artister de senaste decennierna

 

INFO:
Ålder: 18 år
Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11
Datum: 14 november 2020
Tider: Dörrar kl. 18.30, Showstart: 20.30 (pågår i ca, 1h 30min)
Biljetter: Biljettsläpp den 15 oktober klockan 10.00


BILJETTER

Begränsat antal platser! Alla biljetter är med mat, dryck tillkommer. Antal biljetter är anpassade utifrån antal platser vi tar per bord, samma sällskap på samma bord. Dra ihop ett gäng vänner! Utifrån hur många ni är kommer ni få alternativ på vilka biljetter ni har möjlighet att boka. Vi erbjuder en helkväll med mat och show!

GULDBILJETT (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats vid bord. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.
Pris: 995:- (Serviceavgift tillkommer)

SILVER BALKONG (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på bästa balkongplats vid bord med utsikt över scenen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 895:-
(Serviceavgift tillkommer)

BALKONG (minimum 2pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på balkong vid bord/i bar med panoramasikt över salongen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 695:- 
(Serviceavgift tillkommer)

 

MENY –  gör ert val vid köp av biljett

Varmrätt

Högrevsburgare med rostad lökmajonnäs, pepparjackost, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Vegetariskt alternativ

Halloumi burgare med röstad lökmajonnäs, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Veganskt alternativ

Couscoussallad med grönsaker, örter, vegan lökmajonnäs samt ärt och kålrotsbiffar.

 

Dessert

Äppelkaka med vaniljsås och kaffe/te. (gluten- och laktosfri)
Veganskt alternativ är fruktkompott med kaffe/te

(Kontakta oss för övriga allergier)

 

MÖJLIGHET ATT VÄLJA TILL DRYCK FINNS 

VEGAS – 355kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl & 4cl avec

CAESAR – 251kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl

TROPICANA – 156kr
2st glas vin/öl

SAND (alkoholfritt) – 155kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl


Vi är en kontantfri verksamhet!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1