FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED Marika Carlsson & Robin Paulsson

Föreställning är tyvärr framflyttad, mer info inom kort!

Konsert - 7 november 2020

FRAMFLYTTAD – EN KVÄLL MED Marika Carlsson & Robin Paulsson

DEN 29 OKTOBER HAR LÄNSSTYRELSEN BESLUTAT ATT VI HÅLLER FAST VID BEGRÄNSNINGEN TILL 50 PERSONER FÖR ALLMÄNNA SAMMANKOMSTER OCH OFFENTLIGA TILLSTÄLLNINGAR I VÄSTRA GÖTALAND. DETTA INNEBÄR ATT VI KAN INTE GENOMFÖRA EN KVÄLL MED MARIKA & ROBIN DEN 7 NOVEMBER OCH DÄRFÖR FRAMFLYTTAR VI FÖRESTÄLLNINGEN TILL ETT NYTT DATUM UNDER VÅREN 2021, DATUM ÄR ÄNNU INTE SATT, MER INFO KOMMER INOM KORT.

DIN BEFINTLIG BILJETT KOMMER ATT GÄLLA ÄVEN DÅ OCH DU BEHÖVER INTE GÖRA NÅGOT MER. OM ERSÄTTNINGSDATUMET INTE PASSAR MAILA TILL TICKSTER PÅ SUPPORT@TICKSTER.COM FÖR ATT FÅ PENGARNA TILLBAKA (ÅTERBETALNING GÄLLER EJ FÖR SERVICEAVGIFTEN).

FÖR ÖVRIGA FRÅGOR KONTAKTA TRÄDGÅR’N PÅ INFO@TRADGARN.SE.

HOPPAS VI KAN SES SNART!
TRÄDGÅR`N & A STAR


A STAR & ROA Klubben presenterar stolt en stand up kväll med Marika Carlsson & Robin Paulsson!

”En kväll med” är ett koncept som gör det möjligt att återigen få njuta av liveframträdanden endast med sittande platser och en väldigt begränsad kapacitet i en form anpassad till rådande läge. På ett alldeles unikt sätt får publiken och artister äntligen chansen att mötas igen!

MARIKA CARLSSON ÄR INTE BARA VÄLDIGT SMART OCH VÄLDIGT ROLIG! UTAN SÅ MYCKET MER… FULLÄNDAD UNDERHÅLLARE MED AVVÄPNANDE STIL, ENERGI OCH EN VÄRME SOM KÄNNS.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika humorprogram, senast i ”Bäst i Test” SVT, men utöver detta har hon både programlett QX-Galan och senast Melodifestivalen 2019.

Marika har två kritikerrosade soloshower bakom sig: senast ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017 och innan dess ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015. Den finns nu att streama på Netflix.

Våren 2020 var Marika tillsammans med Robin Paulson deltagare i frågesportprogrammet Alla mot Alla som sändes på Kanal5 och framförallt kan hon under hösten -20 även ses på den egna standupklubben ”Marika med vänner” i Vällingby.

 

ROBIN ÄR EN AV SVERIGES ABSOLUT BÄSTA PROGRAMLEDARE. DENNA CHARMIGA SKÅNING ÄR ÄLSKAD AV PUBLIKEN BÅDE SOM SIG SJÄLV OCH SOM DEN EXEPTIONELLA ZLATANIMITATÖR HAN ÄR.

Robin Paulsson debuterade som ståuppkomiker 2001 och har hunnit göra en hel del inom TV och radio som komiker, manusförfattare och programledare. Han har medverkat i radioprogrammen Deluxe och Hej Domstol i P3, skrivit manus till sketchprogrammen Kvarteret Skatan och Extra Allt i SVT och medverkat i TV4:s Parlamentet.

Robin har även varit programledare för Svenska Idrottsgalan i SVT både 2011 och 2012.

Som programledare ser vi Robin nu i det underhållande faktaprogrammet ”Fråga Lund” i SVT, och 2015 ledde han Melodifestivalen tillsammans med Sanna Nielsen och fick lysande recensioner!

Allra mest känner publiken ändå Robin som programledare för sin långkörare till talkshow, Robins, som har varit ett stående och mycket omtyckt inslag på SVT:s hösttablå.

INFO:
Ålder: 18 år
Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11
Datum: 7 november 2020
Tider: Dörrar kl. 19.30, Showstart: 20.50 (pågår i ca, 1h 10min)
Biljetter: Biljettsläpp den 15 oktober klockan 10.00


BILJETTER

Begränsat antal biljetter! Alla biljetter är med mat, dryck tillkommer. Antal biljetter är anpassade utifrån antal platser vi tar per bord, samma sällskap på samma bord. Dra ihop ett gäng vänner! Utifrån hur många ni är kommer ni få alternativ på vilka biljetter ni har möjlighet att boka. Vi erbjuder en helkväll med mat och show!

GULDBILJETT (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats vid bord. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap.
Pris: 595:- (Serviceavgift tillkommer)

SILVER BALKONG (minimum 4pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på bästa balkongplats vid bord med utsikt över scenen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 495:-
(Serviceavgift tillkommer)

BALKONG (minimum 2pers)
En helkväll med Dinner show. Sittplats på barstol på balkong vid bord/i bar med panoramasikt över salongen. Meny inkluderad, dryck tillkommer. Jackan tas med till bords och hängs på sin stol. Placering sker efter antal på sällskap. 
Pris: 445:-
(Serviceavgift tillkommer)

 

MENY –  gör ert val vid köp av biljett

Varmrätt

Högrevsburgare med rostad lökmajonnäs, pepparjackost, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Vegetariskt alternativ

Halloumi burgare med röstad lökmajonnäs, tomatchutney, krispsallad, rödlök samt briochbröd och naturchips.

Veganskt alternativ

Couscoussallad med grönsaker, örter, vegan lökmajonnäs samt ärt och kålrotsbiffar.

(Kontakta oss för övriga allergier)

 

MÖJLIGHET ATT VÄLJA TILL DRYCK FINNS 

VEGAS – 355kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl & 4cl avec

CAESAR – 251kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl

TROPICANA – 156kr
2st glas vin/öl

SAND (alkoholfritt) – 155kr
1 glas cava, 2st glas vin/öl


Vi är en kontantfri verksamhet!


Med hänvisning till Folkhälsomyndighetens rekommendationer från regeringen anpassar vi på Trädgår´n våra evenemang på ett tryggt och säkert sätt för våra gäster. Vi följer Folkhälsomyndighetens krav gällande antal gäster, vi håller avstånd mellan borden och till varandra samt servering till bords. Vi kommer ha olika ankomsttider, tydlig skyltning, god hygien för personal och gäster samt extra värdar för att se till att reglerna följs. Vi gör vårt yttersta för att undvika spridning av Covid-19 och uppmanar alla att ta sitt ansvar för minskad spridning genom god handhygien och att stanna hemma vid minsta sjukdomskänning. 

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1