Fink

IIUUII Live - Trio Tour
Biljetter släpps 30 april kl. 10.00

Konsert - 29 januari 2022

Fink

Räkna med en finstämd indiefolkhöjdpunkt då Fink kommer hit med med sin trio sättning den 29 januari 2022!

Då Fink nu är aktuell med albumet ”IIUII” (It Isn’t Until It Is) handlar det både om en återblick och ett steg framåt. Det rör sig om en alternativ version av ett greatest hits-album, där Fink har botaniserat i den digra katalogen och gjort nyinspelningar på de mest centrala låtarna.

Från de tidiga årens fokus på dansmusik och dj-ande i London har Fin Greenall rört sig mot den atmosfäriska indiefolk, som de flesta numera förknippar Fink med. Längs vägen har han även samarbetat med storheter som Amy Winehouse och John Legend, hörts i bland annat ”12 Years A Slave” och ”Better Call Saul” samt rört sig sömlöst mellan att vara soloartisten Fink och den givna mittpunkten i trion med samma namn.

På ”IIUII” återvänder Fin till älskade låtar som ”Looking Too Closely” och ”Warm Shadow”. Men istället för att endast göra en halvhjärtad, remastrad samlingsskiva består skivan av nyinspelade versioner, där låtarna har klätts i den mognad och de djupare nyanser som endast ålder och erfarenhet kan ge upphov till.

Nu kommer Fink i sin trio sättning till Sverige och du kan räkna med att få höra det mesta av det bästa från en lång och imponerande karriär.

INFORMATION:
Datum:
29 januari 2022
Dörrar: 18.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Åldersgräns: 18 år
Pris: 270:- + serviceavgift


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige