GBG Soulparty

Biljetter finns nu till försäljning

Konsert - 28 december 2018

GBG Soulparty

GBG Soulparty 2018

För allra första gången – En funkig mellandagsfest för vuxna

8-manna bandet Suburbans från Göteborg, kända för att förvalta black and white soul på eget sätt, förstärks av Johanna Hjorts och Elena Perssons maffiga stämmor samt Ossian Ward på percussion. Under första akten möter vi Göteborgs stolthet, med den unika rösten – Lollo Gardtman och under akt 2 smäller det högt, då Sveriges mesta souldiva gästar oss – LaGaylia Frazier! Artisterna bjuder på hits och tolkningar från bla Commodores, Aretha Franklin, Tower of Power, Prince, Etta James, Andrew Strong, Wilson Pickett, The Isley Brothers & Beyonce! Kvällen är vigd i dansens tecken och du som gäst kommer inte att kunna stå still! Detta är bland det bästa av soul & funk som Göteborg har att erbjuda – toppat med nationell stjärnglans!

Festen pågår kl 21.00-02.00 och scenshowen startar kl 22.00

Och vem binder ihop kvällen bakom skivspelarna? Jo, ingen mindre än Mats Nileskär!

INFO:
Tid: Trädgår’n öppnar 21.00
Plats: Trädgår’n, Nya Allén 11
Ålder: 23år
Pris biljett: 395kr (serviceavgift tillkommer)

Varmt välkomna!

Läs mer om de fantastiska artisterna:

The Suburbans:
Bandet firade i fjol 10 år tillsammans och har gjort bl.a en NYC club tour och ett par Berlin gig under sina verksamma dagar. Göteborgarna har träffat dem några år i rad under både Kulturkalaset och Göteborgsvarvet. Bandet kör med en traditionell Memphis Stew sammansättning; tre blåsare uppbackade av en B3:a med rytm och bas från fyra plus sex strängar och ett trumset. Sångaren Tobbe är en genetisk fusion av rock och soul och alla medlemmar sjunger stämmor. Bandets motto är ”get up, stay up” och det summerar ganska bra hur mycket full fart det bjuds på under denna spelning!

Johanna Hjort:
Ett musikaliskt geni som har körat bakom de flesta stora artister i Sverige. Johanna är i sitt esse när hon sjunger genres som jazz, blues & soul, då hon har en känsla för både det finstämda samt innehar en otrolig styrka i sin röst.

Elena Persson:
En fenomenal showartist som tog sitt artisteri till nya höjder och sjunger i vanliga fall bl.a. med ABBA the Original Band. Elenas utstrålning, energi & känsloladdade sång lyfter vilken konstellation som helst.

Ossian Ward:
Ynglingen i uppställningen har spelat professionellt sedan sex års ålder och spelar alla instrument, förutom blås. Under GBG Soulparty svänger Ossian sig med alla sorters slagverk och har med sig congas, bongos, windchimes, cowbell & tamburiner, allt för att ta festen till en ny nivå! Get ready to be blown away!

Lollo Gardtman:
Kvällens första stjärnartist är kvinnan med den unika rösten, som osar soul, blues & rock. Göteborgarna känner igen Lollo från intima konserter och festivalscener till den stora uppsättningen av Rock of the 80’s. För resten utav landet blev hon en stjärna när hon i fjol släppte sitt kritikerrosade album Chapter One.

LaGaylia Frazier:
Kvällens största stjärna behöver egentligen ingen presentation. På sitt alldeles egna naturliga sätt har LaGaylia etsat sig fast i varje svenskt hjärta. Hon, med rösten av guld och en personlighet av rang, äger ordet soul-power, och vi är otroligt glada att hon väljer att gästa oss på Gbg Soulparty 2018!

Mats Nileskär
Denna musikaliska legend har varit programledare för P3 Soul sedan 1978, där han har intervjuat över 6000 artister inom soul and r’n’b-genren världen över.
Mats Nileskär tilldelades Kerstin M Lundberg-priset med motiveringen ”för att han under decennier varit Sveriges främste och mest kärleksfulle introduktör av soul, hiphop och r’n’b, och inte minst för att han lyckats locka de mest kräsna storstjärnor till sin mikrofon”. Han är även en enastående DJ och givetvis så skall han binda ihop kvällen från bakom skivspelarna, under premiären av GBG Soulparty!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige