H.E.A.T

Konsert flyttat till den 10 april 2022!

Konsert - 10 april 2022

H.E.A.T

Det svenska hårdrocksbandet H.E.A.T kommer till Trädgår’n i Göteborg!

OBS: H.E.A.T. FLYTTAT TILL 10 APRIL 2022!
Med anledning av det rådande läget kring coronaviruset (Covid-19) och Folkhälsomyndighetens restriktioner för publika evenemang har vi med artisten beslutat att flytta evenemanget till den 10 april 2022 med samma tid.
Köpta biljetter gäller till det nya datumet. All info med vad som gäller sker via mejlutskick från Ticketmaster.
Vi tackar alla ni som väljer att hålla i biljetterna!

H.E.A.T har blivit ett av Sveriges allra mest populära hårdrocksband, inte minst efter senaste plattan H.E.A.T II som kom förra året. Tidigare i år meddelade bandet att sångaren Erik Grönwall lämnar gruppen och ersätts med originalsångaren Kenny Leckremo. Grönwall medverkade på de senaste fyra plattorna medan Leckremo sjöng på de två första. H.E.A.T är nu tillbaks starkare än någonsin och på vårens turné kommer de ännu en gång bevisa vilket starkt liveband de är.

Som förband ser vi succébandet Nestor. Singelsläppen “On The Run” och “1989” med tillhörande musikvideos har redan tagit rock-Sverige med storm, hämtade från ett helgjutet fullängdsalbum

YouTube:

INFORMATION:
Datum: 19 februari 2022
Tid: 20.00
Biljettpris: 395:- + serviceavgift

Varmt välkomna!


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige