Hans Edler

Biljetter ute nu!

Konsert - 14 mars 2020

Hans Edler

Hans Edlers konsert på lördag den 14 mars kommer att genomföras som planerat. Antalet sålda biljetter är under 200 och faller således inte inom Regeringens beslut om begränsningar av allmänna tillställningar.

Dock vill vi uppmana alla som känner sig krassliga med förkylningssymtom eller liknande att stanna hemma för att undvika eventuell smittspridning. Observera att vi uppmanar samtliga gäster att tänka extra på god handhygien.

Vänligen följ Folkhälsomyndighetens uppmaning: LÄS HÄR

 


 

Hans Edler On Stage har blivit ett begrepp för de som älskar 60-talet och dess magiska popmusik. Edler, med drygt 50 års erfarenhet av att stå på scen, är en av pionjärerna inom svensk pop och den som håller den levande med sin musik och sina konserter. Sitt 40-årsjubileum som artist firade han med ”Remember Concert” och ett utsålt Konserthuset i Stockholm. Det blev fler Remember-konserter och det blev album som toppade listorna, och det blev hitsingeln ”Black Fender” som toppade singellistan 44 år efter Tio i Topp-debuten med låten ”Remember”. Och det blev mycket mer. Och det blir ännu mer. Nästa år står Hans Edler på scen igen med sitt 6-mannaband. Repertoaren är 60-tal, i höst släpper Edler för övrigt ett nytt album med rock n roll- favoriter från 60-talet. Välkommen att uppleva Hans Edler live on stage våren 2020!

 

INFO:
Dörrar: 18.00
Konsertstart: 19.00
Paus: 20.00 (i ca 25 min)
Slut: ca 22.00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris:
Sittplats på parkett: 395:- (serviceavgift inkluderad)
Ståplats på balkong: 295:- (serviceavgift inkluderad)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

 

Köp biljett

Arrangör

  • Hans Edler Music
  • Webbplats:

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1