HOFFMAESTRO

Konsert - 20 februari 2016

HOFFMAESTRO

HOFFMAESTRO

Genom flitigt turnérande har Hoffmaestro cementerat sin position som ett av landets bästa liveband. Superhiten ”Highway man” från 2008 har över 40 miljoner streams på Spotify.

Under de senaste sju åren har Hoffmaestro varit ett av de bästa och hårdast arbetande livebanden i Sverige. Bandet har headlinat de största festivalerna, och deras musik har gjort djupa avtryck i det svenska musiklivet. Under de senaste åren har de även gjort sig en röst internationellt och turnerar idag över hela världen. Bandet har således byggt sin trogna publik på ett gammaldags sätt: genom att turnera och alltid levererar. Hoffmaestro är disciplin men samtidigt kaos. Alla som har sett bandet live kan intyga att de har en naturkraft, som ett underbart skenande godståg utan stopp.

”Vi missar sällan på scen, oavsett situation. Vår lägsta nivå är hög. Och det är inte på grund av att folk känner till alla låtar. De reagerar ganska mycket på samma sätt över hela världen ”, säger Jens Malmlöf.

Hoffmaestro tillhör en världsomfattande familj av band som inkluderar Manu Chao och Gogol Bordello. Dessa band kombinerar olika element, stilar och kryddor i sin egen musikaliska kittel – vare sig det kommer från ska, soul, country, hip hop, folkrock, reggae eller punk. Spelningen i Trädgårdsföreningen i Göteborg 2011 var ett fantastiskt liveupplevelse av rå energi, styrka och närvaro som Hoffmaestro alltid levererar. Nu är de tillbaka.

Dörrar: kl 19.00
Support: kl 21.00
Hoffmaestro: 21.00
Ålder: 18 år

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige