Howard Jones

Howard Jones konsert på Trädgår´n är framflyttad från den 23 oktober 2021 till den 12 november 2022. 

Konsert - 12 november 2022

Howard Jones

Howard Jones till Sverige och Trädgår’n!

Syntpopikonen Howard Jones firar releasen av nya skivan ’Transform’ och att det är 35 år sedan utgivandet av legendariska albumet Human’s Lib med en turné. 

Howard Jones fick ett globalt genombrott i och med albumet Human’s Lib som släpptes 1984. Året därpå framförde han singeln ”Hide and seek” från albumet på Live Aid. Han har sedan dess sålt över åtta miljoner album över hela världen.

Spelningarna kommer att innehålla såväl nya som gamla hits. Howard lovar även att han kommer att ta med sig en hel del syntar till spelningarna i Sverige och att publiken kan se fram emot en sonisk och visuell upplevelse.

Support till Howard Jones blir Thorsten Quaeschning som är en kompositör och multiinstrumentalist som har spelat och komponerat på mer än 120 album världen över med olika artister. Han är mest känd som musikalisk ledare och hjärnan bakom TANGERINE DREAM. Thorsten har samarbetat med Brian May (QUEEN) och Jean Michel Jarre för att bara nämna några.

INFORMATION:
Datum: 12 november 2022
Plats: Trädgår´n
Restaurangen: 17.00
Dörrar
: 18.00
Meet and greet biljetter: 17.30
Förband: 19.00
Howard Jones: 20.00
Åldersgräns: 18+
Pris: 500 SEK


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetarisk/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 259 kr/person

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1