HURULA

Konserten är nu slutsåld!

Konsert - 4 april 2019

HURULA

Hurula gör tre stopp i Sverige nästa år – nya albumet ”Klass” släpps 22 februari

Singeln ”Självmedicinering” ute nu!

22 mars – Berns, Stockholm
4 april – Trädgår’n, Göteborg
5 april – Mejeriet, Lund

Flerfaldigt grammisnominerade Hurula debuterade 2014 med albumet ”Vi är människorna våra föräldrar varnade oss för” som följdes upp av EP:n ”Betongbarn”. 2016 kom det senaste albumet ”Vapen till dom hopplösa” och i vintras släpptes EP:n ”Oss är allt”. Hurula har även gjort sig känd som en av landets starkaste liveakter med hundratals konserter runtom Skandinavien.

I höst debuterade Hurula med konstboken ”Första kretsen” och för första gången presenterades hans bildkonst för en bredare publik.

Nu är det dags för Hurula att släppa första singeln ”Självmedicinering” inkl. bonuslåten ”Inte min son” från kommande albumet ”Klass” som har release den 22 februari 2019. I vår åker han ut på klubbturné med start i Stockholm.

”Klass” är Hurulas mest personliga album hittills, med låtar och texter som kommer närmare den känslomässiga brännpunkten som utgör kärnan i hans musik. Albumet är producerat av Per Hägglund (Thåström, Imperiet, m.fl.), inspelat av Johan Gustafsson i Ingrid-studion i Stockholm och mixat av Michael Ilbert i Hansastudion i Berlin.

”Självmedicinering” och ”Inte min son” släpptes den 14 december via Razzia / Sony Music.

Info:
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18:30
Dörrar: 19:00
Main band: ca 20:30
Pris: 295:- (serviceavgift tillkommer)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18:00

Varmt välkomna!

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1