Killer Queen – The Premier Tribute to Queen

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 5 april 2019

Killer Queen – The Premier Tribute to Queen

Med säkerhet världens bästa Queen Tribute

Killer Queen bildades tillbaka i juni 1993. Deras första konsert var på London University, där dom följde fotspåren på originaluppsättningen av Queen som hade spelat sina första shower där 21 år tidigare. Vid 1995 hade Killer Queens popularitet vuxit såpas i Storbritannien att de säkrade ett ”residency” i Londons Strand Theater och lockade BBC till bevakning över hela landet – dom blev det första Tribute bandet med egen show i världsberömda Londons West End. Bandets rykte fortsatte att växa både i Storbritannien och utomlands.

1999 återvände de dom från en rundtur i Europa och Ryssland för en prisutdelning i Leicester Square, där Suggs från The Madness var värd för kvällen. Han annonserad att dom hade vunnit priset för ”Worldwide Best Tribute Band”. Bandet fick en nummer ett hit när de blev tillfrågad att återskapa Queens harmonier för ”The Real Life” med Fatboy Slim i 2001. Killer Queen turnerade in i sitt andra decennium, publiken och fansen växte.

År 2005 spelade de på Ahoy Stadium, där även det post Mercury Queen med Adam Lambert skulle spela några månader senare. Året efter delade Killer Queen scen ihop med Bjorn Again och The Bootleg Beatles för en show på Waverley Stadium i Edinburgh. Det var denna konserten som ledde till att bandet valdes för att representera Queen i en Tribute Live Aid konsert organiserade av Sir Bob Geldof. Dom spelade med honom på hans arena välgörenhetskonsert för att samla in pengar till de hemlösa.

2009 hade Killer Queen åter igen en utsåld konsert på Ahoy Stadium med sin hyllade ”Queen Spectacular” produktion som även hade kammat hem ett svenskt pris, nämligen ”Best Concert of  the Year 2009” från Vasterås konserthall.

2013 spelade Killer Queen på ytterligare en av Queens arenor, den här gången på Brighton Center för att fira sin 20-års jubileum. 2016 siktade Killer Queen mot Amerika, inklusive ett besök på den otroliga och inspirerande Red Rocks Arena i Colorado – ett av landets mest prestigefyllda arenor. Beatles, Springsteen och U2 har alla spelat där och bandet är och Killer Queen är super glada att det har blivit ett regelbunden besök på deras turnéer.

Info:
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18:00
Dörrar: 18:00
Support: ca 19:30
Main band: ca 20:30
Pris: 345:- (serviceavgift tillkommer)

 

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: kommer inom kort

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Telefon: +46 (0)31 10 20 80