Killer Queen – The Premier Tribute to Queen

Biljetter finns nu till försäljning!
OBS: fullbokad restaurang!

Konsert - 5 april 2019

Killer Queen – The Premier Tribute to Queen

Med säkerhet världens bästa Queen Tribute

Killer Queen bildades i juni 1993. Deras första konsert var på London University, där dom följde fotspåren från originaluppsättningen av Queen som 21 år tidigare hade spelat sina shower där. Vid 1995 hade Killer Queens popularitet vuxit såpas i Storbritannien att de säkrade ett ”residency” i Londons Strand Theater – dom blev det första Tribute bandet med en egen show i världsberömda Londons West End. Bandets rykte fortsatte att växa både i Storbritannien och utomlands.

1999 återvände dem från en rundtur i Europa och Ryssland för en prisutdelning i Leicester Square, där Suggs från The Madness var värd för kvällen. Han annonserad att dom hade vunnit priset för ”Worldwide Best Tribute Band”. Bandet fick en ”number one hit” när de blev tillfrågade att återskapa Queens harmonier för ”The Real Life” med Fatboy Slim 2001. Killer Queen turnerade in i sitt andra decennium, publiken och fansen växte.

År 2005 spelade de på Ahoy Stadium, där även Queen, efter Mercurys tid, med Adam Lambert skulle spela några månader senare. Året efter delade Killer Queen scen tillsammans med Bjorn Again och The Bootleg Beatles för en show på Waverley Stadium i Edinburgh. Det var denna konsert som ledde till att bandet valdes för att representera Queen i en Tribute Live Aid konsert som organiserades av Sir Bob Geldof. De spelade med honom på Geldfs arena under en välgörenhetskonsert för att samla in pengar till de hemlösa.

2009 hade Killer Queen åter igen en utsåld konsert på Ahoy Stadium med sin hyllade ”Queen Spectacular”-produktion som även hade kammat hem ett svenskt pris, nämligen ”Best Concert of the Year 2009” från Västerås konserthall.

2013 spelade Killer Queen på ytterligare en av Queens arenor, den här gången på Brighton Center för att fira sitt 20-års jubileum. 2016 siktade Killer Queen mot Amerika, inklusive ett besök på den otroliga och inspirerande Red Rocks Arena i Colorado – ett av landets mest prestigefyllda arenor. Beatles, Springsteen och U2 har alla spelat där och bandet Killer Queen är superglada att det har blivit ett regelbunden stopp under deras turnéer.

Välkomna till Trädgår’n, Göteborg den 5 april 2019!

Info:
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18:00
Main band: ca 20:00
Biljetter:
Förköp: 345:- (serviceavgift tillkommer)
Dörren: 395:- 
(biljetter som säljs i dörren på konsertdagen)

 

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen är nu fullbokad! 

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1