FRAMFLYTTAD – Larkin Poe

Konserten är framflyttad till den 20 oktober 2021!

Konsert - 9 mars 2021

FRAMFLYTTAD – Larkin Poe

– NYTT DATUM –
Konserten med Larkin Poe och hela deras turné är nu flyttad, till Trädgår´n kommer de ONSDAG DEN 20 OKTOBER 2021.

OBS – ALLA köpta biljetter till gamla datumet gäller t.om. nya datumet och ni kan använda de gamla biljetterna. Mail kommer skickas ut till alla som redan köpt biljett med mer information.

Hoppas ni är lika peppade som vi är!


Larkin Poe – Europe Tour 2020. 

När de albumaktuella systrarna Rebecca och Megan Lovell i Larkin Poe kom till Sverige sist sålde de ut Nalen i Stockholm på några timmar. Nu kommer de tillbaka till Sverige med ett stop i Göteborg på Trädgår´ns Utomhusscen 30 Maj. Detta är konserten du inte vill missa!

De två systrarna, Rebecca och Megan Lovell, började sina organiska experiment inom rock, blues och folk tillbaka 2010 efter att ha stoppat det populära, musikaliska projektet The Lovell Sisters.

Under de senaste fem åren har de begåvade musikerna lagt ut en mängd vackra live-sessioner på YouTube och Facebook för ett stort dedikerat följande. Med vackra vokalharmonier, varvstål och gitarr, perfekterar systrarna en folknerv som träffar hjärtkulan med personlighet och empati. Förutom att skriva sina egna låtar har de också spelat in skarpa coverlåtar av Robert Johnson, Black Sabbath, Howlin Wolf och The Allmann Brothers.

Larkin Poe släppte sitt debutalbum, Kin, 2014 och spelade en magisk konsert på Glastonbury samma år, som fick The Observer att spela in ”The Best Discovery” i festivalprogrammet.

De två systrarna spelar till och med in de flesta instrument på sina album. På deras senaste, Venom & Faith, från förra året, manifesteras duon som en av de mest spännande nya rösterna i den amerikanska rotgenren. Albumet förde systrarna till stora amerikanska festivaler som Bonnaroo och Lollapalloza, samt en stödjande roll på countrystjärnan Keith Urban’s världsturné.

INFORMATION:
Plats: Trädgår’n
Datum: Tisdag 9 mars (OBS nytt datum)
Tider: 18.00-23.00
Biljetter: Tryck här!
Ålder: 18 år


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige