Larkin Poe

Biljetter ute nu!

Konsert - 30 maj 2020

Larkin Poe

Larkin Poe – Europe Tour 2020. 

När de albumaktuella systrarna Rebecca och Megan Lovell i Larkin Poe kom till Sverige sist sålde de ut Nalen i Stockholm på några timmar. Nu kommer de tillbaka till Sverige med ett stop i Göteborg på Trädgår´ns Utomhusscen 30 Maj. Detta är konserten du inte vill missa!

De två systrarna, Rebecca och Megan Lovell, började sina organiska experiment inom rock, blues och folk tillbaka 2010 efter att ha stoppat det populära, musikaliska projektet The Lovell Sisters.

Under de senaste fem åren har de begåvade musikerna lagt ut en mängd vackra live-sessioner på YouTube och Facebook för ett stort dedikerat följande. Med vackra vokalharmonier, varvstål och gitarr, perfekterar systrarna en folknerv som träffar hjärtkulan med personlighet och empati. Förutom att skriva sina egna låtar har de också spelat in skarpa coverlåtar av Robert Johnson, Black Sabbath, Howlin Wolf och The Allmann Brothers.

Larkin Poe släppte sitt debutalbum, Kin, 2014 och spelade en magisk konsert på Glastonbury samma år, som fick The Observer att spela in ”The Best Discovery” i festivalprogrammet.

De två systrarna spelar till och med in de flesta instrument på sina album. På deras senaste, Venom & Faith, från förra året, manifesteras duon som en av de mest spännande nya rösterna i den amerikanska rotgenren. Albumet förde systrarna till stora amerikanska festivaler som Bonnaroo och Lollapalloza, samt en stödjande roll på countrystjärnan Keith Urban’s världsturné.

INFORMATION:
Plats: Trädgår’ns utomhusscen
Datum: Lördag 30 maj
Tider: 18.00-22.00
Biljetter: Tryck här!
Ålder: 18 år
Mat: Kommer finnas en Food Court på plats (endast drop in)

 

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige