Larkin Poe

Framflyttad från 21 oktober 2021 till 1 juni 2022!

Konsert - 1 juni 2022

Larkin Poe

NYTT DATUM: Larkin Poes spelning flyttas fram till 1 juni 2022!

Denna spelning har flyttats fram flera gånger på grund av pandemin. Från 9 mars till 20 oktober för att nu flyttas fram till 1 juni 2022.

OBS – ALLA köpta biljetter till gamla datumet gäller till det nya datumet och ni kan använda de gamla biljetterna. Mail kommer skickas ut till alla som redan köpt biljett med mer information.

Hoppas ni är lika peppade som vi är!


Larkin Poe – Europe Tour 2020. 

När de albumaktuella systrarna Rebecca och Megan Lovell i Larkin Poe kom till Sverige sist sålde de ut Nalen i Stockholm på några timmar. Nu kommer de tillbaka till Sverige med ett stop i Göteborg på Trädgår´n. Detta är konserten du inte vill missa!

De två systrarna, Rebecca och Megan Lovell, började sina organiska experiment inom rock, blues och folk tillbaka 2010 efter att ha stoppat det populära, musikaliska projektet The Lovell Sisters.

Under de senaste fem åren har de begåvade musikerna lagt ut en mängd vackra live-sessioner på YouTube och Facebook för ett stort dedikerat följande. Med vackra vokalharmonier, varvstål och gitarr, perfekterar systrarna en folknerv som träffar hjärtkulan med personlighet och empati. Förutom att skriva sina egna låtar har de också spelat in skarpa coverlåtar av Robert Johnson, Black Sabbath, Howlin Wolf och The Allmann Brothers.

Larkin Poe släppte sitt debutalbum, Kin, 2014 och spelade en magisk konsert på Glastonbury samma år, som fick The Observer att spela in ”The Best Discovery” i festivalprogrammet.

De två systrarna spelar till och med in de flesta instrument på sina album. På deras senaste, Venom & Faith, från förra året, manifesteras duon som en av de mest spännande nya rösterna i den amerikanska rotgenren. Albumet förde systrarna till stora amerikanska festivaler som Bonnaroo och Lollapalloza, samt en stödjande roll på countrystjärnan Keith Urban’s världsturné.

INFORMATION:
Plats: Trädgår’ns uteservering (utomhuskonsert)
Datum: Onsdag 1 juni (OBS nytt datum)
Dörrar: 19.00
Support: ca 19.30
Main act Larkin Poe: ca 20.30
Slut: ca 22.00
Ålder: 18 år

Endast enklare mingelmat som går att beställa på plats, restaurangen är inte öppen under denna konsert och går alltså inte att boka.

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige