Lars Winnerbäck – Konsert i Trädgårdsföreningen | United Stage & Frihamnen Event – Alternativ ingång via Trädgår’n för 18+

17 juli 2022

Konsert - 17 juli 2022

Lars Winnerbäck – Konsert i Trädgårdsföreningen | United Stage & Frihamnen Event – Alternativ ingång via Trädgår’n för 18+

KONSERTEN ÄR FRAMFLYTTAD FRÅN DEN 18 JULI 2021 till den 17 juli 2022!

Meddelande från arrangör:

Lars Winnerbäck flyttar merparten av årets sommarturné till sommaren 2022. Detta var givetvis ett väldigt tungt beslut att ta. Det här var såklart inte planen för sommaren 2020 eller 2021. Att flytta en stor och efterlängtad turné är inget lätt beslut och vi förstår att många biljettköpare planerat sin sommar efter konserterna. Att genomföra en så här stor turné involverar hundratals människor, en otrolig massa teknik, transporter och annat. Just nu har vi inga tillstånd att genomföra konserter för mer än 500 personer och vi vet inte när beslutet kommer att upphävas. Därför känner vi oss tvungna att ta det här beslutet nu, hur svårt och ledsamt det än är. Vi hoppas på förståelse för att situationen är helt unik även för oss och att vi tagit rätt beslut.
”Det känns enormt tungt att skjuta delar av turnén. Tufft för musiker och tekniker, och tråkigt för publiken. Men jag har full förståelse för att det måste göras. Jag ser fram emot festivalerna och en revanschsommar 2021”, säger Lars Winnerbäck. Biljetter till respektive konsert gäller för de nya datumen.


Lars Winnerbäck intar scenen på Trädgårdsföreningen söndag den 17 juli 2022 och i samband med insläpp till konserten så öppnar vi på Trädgår’n upp vår uteservering. Här finns möjlighet att köpa mat och dryck och slå sig ner innan konsertstart. Endast drop-in i mån av plats!

INFORMATION
Datum: Söndag 17 juli 2022
Åldersgräns: 13 år i parken. 18 år på Trädgår’ns uteservering
Plats: Trädgårdsföreningen
Insläpp: 18.00
Konsertstart: 19.00
Biljetter: www.ticketmaster.se
Säkra din biljetter här!

ENTRÈ:
Via Trädgårdsföreningen: kl 18.00  för samtliga (13+)
Via Trädgår’n: kl 18.00 för dig över 18 år
OBS: EJ medtag av dryck från Trädgår’n till parken.

Lite saker att tänka på:
* Ej medtag av egen mat och dryck.
* Vi har försäljning av öl och vin etc. samt mat.
* Paraplyer, stolar, inspelningsutrustning, kamera, flaskor, burkar, vassa föremål, metallbestick eller husdjur får ej tas in på området.
* Vi vill även uppmärksamma dig om att det inte går att ta med sig egna stolar in på området!
* Nytt för i år är att Trädgår’n i samarbete med Sannegårdens Pizzeria kommer köra servering av både mat och dryck på deras uteservering. Det går inte att boka bord. Endast drop-in i mån av plats!

Varmt välkomna önskar Trädgårdsföreningen, United Stage & Frihamnen Event!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgårdsföreningen