Led Zeppelin 50 års jubileum – tributekonsert med Letz Zep

supportband MADDOX STREET

Konsert - 30 april 2019

Led Zeppelin 50 års jubileum – tributekonsert med Letz Zep

Led Zeppelin släppte sin första album i 1969 och musikhistorien förändrades för alltid. Den 30 april firar vi det med en unik 50 års jubileumskonsert då vi har bokat in världens bästa Zeppelin tributeband, Letz Zep!

”I walked in… I saw me” ROBERT PLANT  

Det finns många tributband som hyllar alla typer av olika legendariska band men endast ett fåtal lyckas att hålla nivån och samtidigt behålla sin egen personlighet. Brittiska Letz Zep tillhör den lilla kretsen som både är autentiska och originella. Led Zeppelin själva respekterar sina lärjungar och bjuder in dem till deras officiella fan evenemang. Billy Kulke, Andy Gray och resten av Letz Zep turnerar världen runt och säljer slut exempelvis Olympia i Paris, Heineken Arena i Madrid och festivaler i Sydamerika.

Letz Zep har blivit ett globalt fenomen precis som deras kamrater, vars skivbolag Warner kallar Letz Zep ”det bästa bandet efter Page och Plant”. Publikationer som Rolling Stone, Classic Rock och French Figaro har skrivit flera artiklar om dem, och BBC har sänt från deras shows.

Letz Zep täcker hela katalogen av deras idoler och fortsätter att lägga till fler klassiker till repertoaren, så att de inte bara levererar det uppenbara. Deras prestanda är en expansiv bild av vad ikonerna har skapat och entusiasmerar både nya fans till Led Zeppelin såsom långtidsexperter. Letz Zep handlar inte om nostalgi, utan är ett musikuppror mot tidens hjul, för att de återupplivar och tar vidare det som banbrytande rockartister övergav alltför tidigt.

Nu är Letz Zep ännu en gång på väg att täcka Europa med två timmar långa konserter som kommer att göra att du får uppleva klassikerna med nya öron.

Supportband:
Maddox Street

Maddox Street är ett band bestående av fyra killar som spelar psykedelisk blues/rock influerat av 1960/70-talet. Bandet bildades 2011 av frontmannen Dylan Brock och har sedan dess genomgått en hel del musikaliska förändringar samt gått igenom en hel del bandmedlemmar. Bandets ursprungliga sound var mer åt det pop-rockiga men har med åren mognat mer till den tung-drivna Purple- & Zeppelin-doftande rocken den är idag. Debutplattan släpptes 2015 och spelades in i Malmö tillsammans med Berno Paulsson. Bandet släppte 2017 sin andra platta Ultraviolet (Kobalt) som fick 8/10 av Sweden Rock Magazine (14112018). Plattan spelades in och producerades av Pedro Ferreira (the Darkness – Permission To Land) på Spinroad Studios I Lindome, Västra Götaland.
Vid slutet av 2018 påbörjades nya inspelningar i Svenska Grammofonstudion, Göteborg för en kommande singel som förhoppningsvis släpps i vår.

 

INFO:

Ålder: 18 år
Trädgår’n öppnar:
 18.00
Konsertstart support: 19.00
Konsertstart huvudband: 20.00

BILJETTER:

”Early Birds” Först till kvarn: 295:- 
Begränsat antal biljetter (serviceavgift tillkommer)
Förköp: 345:- 
(serviceavgift tillkommer)
Dörren: 395:- 
(biljetter som säljs i dörren på konsertdagen)

Vi är en kontantfri verksamhet!

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1