Lillasyster, Corroded, Smash into Pieces & Hulkoff

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 11 januari 2019

Lillasyster, Corroded, Smash into Pieces & Hulkoff

Lillasyster, Corroded, Smash into Pieces & Hulkoff

 

Vi ger er ett paket som heter duga när Lillasyster, Corroded, Hulkoff och Smash Into Pieces gör gemensam sak i Göteborg i vinter! Ladda för en tung kväll med rock och svettstänk den 11 januari på Trädgår’n!
Grammisnominerade, guld- och platinabelönade, och med närmare 50 miljoner-streams är Göteborgsbandet Lillasyster aktuella med nya EP:n ”Svensk Jävla Metal”! Med mer än 500 genomförda livekonserter och hundratusentals mil på de svenska vägarna är bandet större och bättre än någonsin.

Corroded är belönade med guldskiva, flerfaldigt nominerade i Sveriges största rockgala (Bandit Rock Awards) och bandet bakom soundtracket till ”Battlefield 4”. Bandet bildades i Ånge för nära 15 år sedan och har dess gjort en så väl nationell som internationell resa. Corroded har släppt fyra album, haft flertalet listplaceringar både på hemmaplan och utomlands, gjort musik till både Robinson och Gladiatorerna, samt hunnit med att avverka hundratals live-framträdaden i Skandinavien och Europa. Bandet har under åren befäst sin position som en av Sveriges i särklass tyngsta rockakter.

Hulkoff har gjort sig känd som färgstark sångare och gitarrist i Raubtier, nu är han aktuell med sitt soloprojekt som han kort och gott valt att kalla ”Hulkoff”. Största skillnaden är att han väljer att sjunga på engelska. Annars är det samma industrimetal med norrländsk svärta som vi vant oss vid och blivit bortskämda med av Raubtier. När Hulkoff intar scenen träffar urkraften publiken med full kraft!

Som en av Skandinaviens mest fängslande, mystiska och mest explosvia live-akter har Smash Into Pieces med sin grundare och ledare The Apocalypse Dj blivit kända för att fånga publikens uppmärksamhet så väl live som i sociala medier. Från att utföra fallskärmshopp i svensk tv till att glänsa med sina parkour-moves / dans-skills till att rädda världen är bara några få av The Apocalypse Dj:s vardagsaktiviteter.

INFO:
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 395:- (serviceavgift tillkommer)
Trädgår’n öppnar: 18:00
Hulkoff: ca 19-19:40
SIP: ca 20:00-20:40
Corroded: ca 21:00-22:00
Lillasyster: ca 22:20-23:20

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 149kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18:00

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige