INSTÄLLD – Magnus Betnér – Work In Progress

Konsert - 27 maj 2020

INSTÄLLD – Magnus Betnér – Work In Progress

Evenemang inställt på grund av Covid19!

”På grund av det rådande läget kring virusutbrottet av Covid-19 tvingas vi tyvärr ställa in evenemanget med Magnus Betnér på Trädgårn den 27/5. En ny turné med Magnus Betnér planeras för nästa år och vi återkommer någongång senare i höst med ett nytt datum för våren 2021. Samtliga biljettköpare kommer att få ett mejl från Tickster med information kring återköp av biljetter. Stort tack för allt er stöd i en svår tid så syns vi framöver!”

 


 

Efter mer än tio år av utsålda turnéer valde Magnus Betnér 2016 att ta en rejäl paus från både scen, tv-program och turnerande. I höstas gjorde dock Magnus äntligen efterlängtad comeback och hans bejublade standup-turné har spelat för fulla hus.

Känd från bland annat Parlamentet och för sin ofta politiska, liberala och provokativa humorstil ger sig nu Magnus Betnér ut på en förlängd vårturné med föreställningen ”Work In Progress”. Work in Progress är en brittisk företeelse som innebär att komikern jobbar fram nästa stora arenaturné från scen. Detta är andra gången Magnus Betnér turnérar med Work in Progress och förra gången var samtliga föreställningar utsålda.

Ingen svensk komiker har varit piggare på att testa nya grepp och ligga i framkant för stand-ups utveckling än Magnus Betnér. Inför varje föreställning skriver han på nytt  material och tanken är materialet fortsätter leva och utformas under turnén. Förutom att pressa gränser och utveckla stand-up som genre så ger det publiken en insikt i hur en föreställning växer fram och tar form.

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige