Mares Live

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 15 mars 2019

Mares Live

Mares är tillbaka – i vår kommer debutalbumet och tillhörande turné!

Konserten är nu slutsåld!

Succébandet från Uppsala erövrade svenska hjärtan i somras under deras 34 stopp långa turné. Efter publikrekordet på Gröna Lund i juni följde fler publikhav fyllda till brädden. Framgångarna gav bandet en nominering till Årets Genombrott under Rockbjörnen i slutet av sommaren. Nu är de äntligen tillbaks med ny musik och ännu en turné.

Mares fick sitt stora genombrott när de i somras slog publikrekordet på Gröna Lunds lilla scen. Med över 5.000 personer i publiken tvingades parken spärra av området kring scenen och begränsa insläppet. Sedan debuten 2015 har bandet sålt guld och platina på samtliga singlar och det senaste släppet “Epos No. 1” fick rotation på P3.

Nu följs succén upp med ännu mer ny musik och till våren kommer äntligen debutalbumet med tillhörande turné. Vårt första smakprov är den nya singeln ”Sjutton” – ett svar på förebilden och tillika Uppsala-ikonen Veronica Maggios låt “17 år”.

Den 15 mars blir det releasefest och turnépremiär i Göteborg innan resan fortsätter genom Sverige. Bandet själva säger att det kommer bli det bästa hittills:

– Vi har aldrig i våra liv varit så redo på att åka ut på turné som nu. Efter att ha spenderat varje ljus timme i en mörk studio så kan vi inte tänka oss något bättre än att få komma ut och spela den bästa musiken vi hittills har skrivit. Överlev vintern så ses vi i vår.

INFO:
Åldergräns: 13+
(18+ biljetter gäller för tillträde till balkongen med tillgång till bar)
Plats: Trädgår’n
Datum: Fredag 15 Mars
Insläpp Trädgår’n: 18:30
Konsertstart: 19:30

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1