INSTÄLLD – Mares

Spelning flyttad från 8 april till den 8 oktober

Konsert - 8 oktober 2022

INSTÄLLD – Mares

Mares spelning kommer dessvärre att ställas in. Du med biljett ska ha fått återbetalning automatiskt. Om inte, vänligen kontakta Tickster på 0771-477070 eller på support@tickster.com


”Att plugga heltid, spela in en ny skiva och repa in en turné parallellt under pandemin med alla dess restriktioner har varit mycket svårare än vad vi räknade med. Verkligheten är att vi inte kommer hinna klart med skivan till dess att turnén skulle ha börjat och därför har vi valt att flytta turnén till hösten. Albumet släpps fortfarande under våren, men något senare än planerat. Vi gör det för att vi ska må bättre, för att skivan ska bli bättre och framför allt för att vi ska kunna ge er allt vi har. Så. Nu ser vi fram emot en höst ihop i stället.”

MARES ÄR TILLBAKAMED NY MUSIK, VÅRTURNÉ OCH ETT KOMMANDE ALBUM!

Det är en stor dag för alla Mares-fans! Idag släpper Uppsalabandet inte bara ny musik, de avslöjar även att det kommer ett helt album och en tillhörande turné under våren. The Boys AreBack In Town Tour sträcker sig över sex datum under april månad och är de första konserterna bandet gör sedan Sunnanvind dominerade topplistorna under 2019.

Få har undgått 2019 års mest spelade låt på P3. ”Sunnanvind”, titelspåret på Mares listtoppande debutalbum, gav gruppen en Grammisnominering för Årets Låt, en nominering till P3 Guld i samma kategoridär de även nominerades till Årets Pop.Samma år gjorde Mares sin största spelning hittills då de mötte tiotusentals fans på Lollapaloozas största scen.När karriären stod på sin spets valde i stället Mares att ta ett steg tillbaka och sedan dess har det varit tyst. Tills nu.

Idag släpps ”Misstag i Moskva” som är den första singeln från vårens kommande album. Ett album som flankeras av sex turnédatum med start i Malmö den 1 april och final i Kalmar den 23 april.

Biljetter till The Boys Are Back In Town Tour släpps klockan 10.00 på tisdag den 16 november viaLiveNation.se.

INFORMATION:
Datum: 8 oktober 2022
Dörrar: 18.00
På scen: 20.00
Ålder: 13 +


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetarisk/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige