Mares

Konsert - 8 april 2022

Mares

MARES ÄR TILLBAKAMED NY MUSIK, VÅRTURNÉ OCH ETT KOMMANDE ALBUM!

Det är en stor dag för alla Mares-fans! Idag släpper Uppsalabandet inte bara ny musik, de avslöjar även att det kommer ett helt album och en tillhörande turné under våren. The Boys AreBack In Town Tour sträcker sig över sex datum under april månad och är de första konserterna bandet gör sedan Sunnanvind dominerade topplistorna under 2019.

Biljetter släpps på tisdag den 16 november kl 10.00 viaLiveNation.se

Få har undgått 2019 års mest spelade låt på P3. ”Sunnanvind”, titelspåret på Mares listtoppande debutalbum, gav gruppen en Grammisnominering för Årets Låt, en nominering till P3 Guld i samma kategoridär de även nominerades till Årets Pop.Samma år gjorde Mares sin största spelning hittills då de mötte tiotusentals fans på Lollapaloozas största scen.När karriären stod på sin spets valde i stället Mares att ta ett steg tillbaka och sedan dess har det varit tyst. Tills nu.

Idag släpps ”Misstag i Moskva” som är den första singeln från vårens kommande album. Ett album som flankeras av sex turnédatum med start i Malmö den 1 april och final i Kalmar den 23 april.

Biljetter till The Boys Are Back In Town Tour släpps klockan 10.00 på tisdag den 16 november viaLiveNation.se.

INFORMATION:
Datum: 8 april 2022
Dörrar: 18.00
På scen: 20.00
Ålder: 13 +

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige