MIRIAM BRYANT (S)

Konsert - 8 november 2014

MIRIAM BRYANT (S)

I våras bytte Miriam Bryant den svenska västkusten mot den amerikanska dito då hon inledde ett musikaliskt samarbete med den LA-baserade hypade superproducenten Zedd (”Clarity”) och fick skivkontrakt på Interscope Records. Låtskrivarsamarbetet ledde till singeln ”Find You” som även är soundtrack till filmen Divergent och sedan i våras har de tillsammans bland annat framträtt på MTV Movie Awards i Los Angeles, Jimmy Kimmel Show och delat scen med Lady Gaga på iTunes festival.
Tiden i Los Angeles användes även till att skapa ny musik med några av musikbranschens största producenter och låtskrivare. Ett samarbete Miriam i slutändan ratade för att istället komma tillbaka till Sverige, flytta till Stockholm och skriva klart sin EP själv med svenska producenten Victor Rådström.

Ett effektivt drag skulle det visa sig. Singeln ”Dragon” kom till på en sittning, tog 20 min att skriva och det mesta av originaltagningen, dvs den allra första inspelningen, är den som är kvar i slutversionen.

I somras gjorde Miriam Bryant en bejublad festivalturné samt var en av de utvalda gästartisterna till endagsfestivalen #KENTFEST på Gärdet.

I höst släpper Miriam Bryant EP:n ”I Am Dragon” samt åker på turné med start den 3 oktober. Turnén avslutas på hemmaplan i Göteborg den 8 november. Trädgår´n är skådeplatsen och biljetter släpps via Eventim den 24 september.

Ålder: 18 år på golv / 13 år på balkong
Pris: 250:- + ServiceAvgift
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 20:00
Arrangör: KB West
Förband: Steget

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige