Miss Li

Konsert - 18 augusti 2019

Miss Li

Ingen sommar utan Miss Li! Förra årets sommarturné ledde henne rätt in till ett intensivt halvår inne i studion, där det snickrats hits tillsammans med några av världens största artister och producenter. Men nu rycker det i live-nerven, och står äntligen klart att en av Sveriges mest raffinerade liveakter kommer till Trädgår’n 18 augusti.

– Turnén 2018 var så grym att jag helt enkelt inte kan hålla mig från att åka ut så snart igen, hälsar Miss Li.

Miss Li släppte hela 6 singlar och 1 fullängdsalbum mellan hösten 2016-2017 – skivan ”A Woman’s Guide To Survival” hyllades inte minst av publik och fans, men även av press och hitsingeln ”Beautiful” har i skrivande stund åtnjutit en placering på Svensktoppen i hela 49 veckor. Hyllningarna och hitsinglarna har avlöst varandra, och kort efter albumsläppet packades väskorna med scenkläder inför en kritikerrosad vårturné och en lika hyllad sommarturné kort därpå.
Nu står det klart att hon under sommaren 2019 genomför ett antal exklusiva gig runt om i Sverige.

– …och att få framföra musiken live och sjunga tillsammans med publiken är fortfarande den största anledningen till att jag älskar att skriva ny musik, fortsätter Miss Li.

Miss Li, tillsammans med hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson, är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister, bland annat till norska stjärnproducenten ”Kygo” och titelspåret till EP:n ”Kids in love” som duon bland annat ligger bakom.
Släppet av nytolkningen ”Den vintertid nu kommer” under hösten 2018 markerade dessutom startskottet för en flitig arbetsperiod då de började avverka en lång, lång rad studiotimmar tillsammans med några av världens största producenter och artiser – och det utlovas både ny musik och diverse collabs någon gång under 2019.

Miss Li har länge hyllats för sina högenergiska, intensiva och medryckande liveframträdanden. Gång på gång slår hon publiken med häpnad, vilket det vittnats om inte minst i media:

Skrivet om Miss Li live

”Det bästa du kan se på en scen i vår”
– Kulturbloggen

”Miss Li manglade Uppsalapubliken”
– Upsala Nya Tidning

”Miss Li slår strike efter strike på Falun Bowling & Krog […] Trycket i lokalen har aldrig varit högre.”
– Dalarnas Tidningar

”Magiskt – Miss Li!”
– Hallandsposten

”Det bjuds på soul, jazz, rag-time, reggae och indiepop och allt där emellan, och det är inte många som kan röra sig så friktionsfritt mellan olika genrer som Miss Li.”
– Nya Wermlands-Tidningen

”Ett par låtar in på spelningen är hela publiken febersmittad och groggy. […] Miss Li levererar ett set som för alltid tagit sig in min själ.”
– Corren

”Smäktande epos i stillsamt mak blandades hejdlöst med cirkuspop och vad som redan blivit coverklassiker ifrån Så mycket bättre. Allt utan skarv och med en sjuhelsikes karisma från såväl band som artisten i fokus. En av våra, för tillfället, absolut största.”
– Lidköpingsnytt

”Pardon my French men fy fan i helvetes jävlar så bra Miss Li är!”
– Dala-Demokraten

Här köper du biljetter!

Presskontakt
Sandra Nordin, sandra@blixten.se 070-697 39 59
Victor Fagerquist, victor@blixten.se 070-840 89 18

INFO:
Insläpp:
18:00
På scen: 19:30
Åldersgräns: +18 år
Info telefon: 031 10 20 80
Plats: Ute på vår uteservering (begränsat med tak)

ÄT HOS OSS MED THOMAS SJÖGRENS MEXICANO!

I år är det är Thomas Sjögren, vinnare av kockarnas kamp 2018 och årets kock 2015, som styr matkonceptet på uteserveringen tillsammans med sina kollegor Christoffer Sjögren och Andreas Östlund. Restaurangen för sommaren heter Mexicano, högklassig mexikansk streetfood som passar perfekt till inramningen på Trädgår’ns grönskande uteservering. Endast drop in!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige