MOVITS!

Biljetter finns nu till försäljning!

Konsert - 18 januari 2019

MOVITS!

Albumaktuella Movits! på vinterturné – Reyn följer med som support

Movits! har länge utmärkt sig för att vara en av Sveriges starkaste liveakter och hyllats för sin gränsöverskridande musik. Med nyligen släppta albumet ”V:I” är de tillbaka i modern tappning men med samma säregna sound och som alltid mot en fond av blåsinstrument och tunga beats. I år valde de dessutom att ta en paus från turnerande för att satsa på fyra exklusiva Sverigespelningar.

”Vi har alltid varit ett arenaband men scenerna har inte alltid varit tillräckligt stora. Efter det här året är vi sjukt peppade på att komma ut på turné igen och med ny scendekor, nytt liveset och några ess i rockärmen kommer det här bli det bästa vi gjort!”

Reyn följer med som support
Efter sex år av experimenterande i studion har Reyn äntligen hittat sin egen unika stil tydligt influerad av rock, rap och pop. Debutsingeln ”Lowkey” släpptes i slutet av sommaren och har idag nått över en miljon streams samt B-rotation på P3. Reyn berör och inspirerar med sina självbiografiska texter, hoppfulla melodier och tydliga vision. Under vintern är han aktuell med ny musik och följer med som support på turnén.

”Vi hörde Lowkey av en slump och tyckte att den var jävligt fet. Så vi ringde Reyn och kollade om han var peppad på att följa med på turnén. Svårare än så behöver det inte vara, real recognize real. Tror vi kommer få se mycket av honom i framtiden!”

Maxida Märak gör oss oxå sällskap denna kvällen.

Maxida Märak har äntrat det offentliga rummet med dunder och brak. Det är få som kan ha undgått hennes frekventa närvaro på spellistor och livescener, så väl som i våra TV-apparater och dagstidningar. Hon producerar hiphop på ett unikt och nyskapande sätt där Sápmi alltid är normen. Hon blandar hård rap, hookiga refränger och tunga elektroniska beats med sin magiska jojk. Något som ytterst få i världen experimenterat med förut.

Även om budskapet i hennes låtar är tydligt så är det inte politiken som driver henne som artist. Det är strävan efter att skapa fet musik. På scenen är Maxida kaxig och tar för sig. Hon är hellre för mycket än för lite. Genom att vara ärlig och transparent med vem hon är hoppas hon kunna inspirera andra att man kan bli vad man vill, oavsett bakgrund.

 

Info:
Ålder: 18 år
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 17:30
Dörrar: 18:00
Support: ca 19:00
Main band: ca 20.30
Pris: 395:- (serviceavgift tillkommer)

Varmt välkomna!

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige