MTV Headbangers Ball Tour

Med inga mindre än Vio-Lence, VoiVod, Exciter och Artillery

Konsert - 6 december 2021

MTV Headbangers Ball Tour

MTV Headbangers Ball Tour 2021

Med fyra av thrash metal-genrens allra bästa band gör MTV Headbangers Ball Tour i december tre stopp i Skandinavien. Då kommer inga mindre än Vio-Lence, VoiVod, Exciter och Artillery hit och visar var skåpet ska stå.

I slutet av 80-talet var Vio-Lence ett av de hetaste banden inom thrash. Strax efter Robb Flynn hoppade av bandet för att bilda Machine Head splittrades bandet men 2019 drog bandet igång igen. Med Phil Demmel och Sean Killian i spetsen är Vio-Lence nu bättre än någonsin.

VoiVod har alltid utmanat gränserna för vad metal kan innebära. Med klassiska album som War And Pain och Rrröööaaarrr har de gjort sig till ett odödligt namn inom genren.

Exciter debuterade redan 1983 med legendariska albumet Heavy Metal Maniac. Under hela 80-talet fortsatte de leverera thrashplattor som idag har fått kultstatus.

Danska Artillery har med vissa uppehåll hållit på sedan 1982. Hela 22 personer har varit medlemmar i bandet under årens gång.

När de här fyra klassiska thrashbanden ger sig ut på gemensam turné är det obligatorisk närvaro för alla thrashfans.

BAND:
Vio-Lence
VoiVod
Exciter
Artillery

INFORMATION:
Datum: 6 dec 2021
Dörrar: 18.00
Showstart: 18.30
Ålder: 18+
Pris: 395 SEK (+serviceavgift)
Handikappsplatser finns tillgängliga

Varmt välkomna!


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 17.00

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige