MTV Headbangers Ball Tour

Framflyttad från 6 december 2021 till 5 december 2022. Köpt biljett gäller även det nya datumet. Välkomna!

Konsert - 5 december 2022

MTV Headbangers Ball Tour

MTV Headbangers Ball Tour 2022

Riktiga headbangers och heavy-metal fans kommer utan tvekan att komma ihåg det legendariska metalprogrammet ”MTV Headbanger’s ball”. Nu åker 80-talsfenomentet ut på sin fjärde turné och Continental Conserts & We – Live Agency skickar med ett tugnt paket.

Segmentet ”Triple Trash treat” var väldigt populärt i metalprogrammet. Det var då de tre hårdaste banden spelade i rad. Denna trunés ”Triple Trash treat” är Vio-Lence, Whiplash och Artillery. Ett band tillkommer och detta års ”MTV Headbanger’s ball” blir kvadrupel ”trash treat” istället.

I slutet av 80-talet var  Vio-Lence ett av de hetaste banden inom trash. Strax efter Robb Flynn hoppade av bandet för att bilda Machine Head splittrades bandet men 2019 drog bandet igång igen. Med Phil Demmel och Sean Killian i spetsen är nu Vio-Lence bättre än någonsin.

Fast Whiplash kommer från New Jersey så har de absolut ingenting att göra med Bon Jovi-soundet. Detta band satte metalstandarden under 80-talet och även lungt in i 90-talet. Titeln på deras album som kom ut 1998 ”Trashback” och talar för sig själv. Nu är dags för en ”trashback” då den kraftfulla trion står på scen igen.

Likt sina kollegor kommer det danska bandet Artillery från metaldecenniet. Det glada 80-talet satte sina spår i genren. Med sin power och trash metal är de tillbaka hårade än någonsin.

BAND:
Vio-Lence
Whiplash
Artillery

INFORMATION:
Datum: 5 dec 2022
Dörrar: 18.00
Showstart: 18.30
Ålder: 18+
Pris: 395 SEK (+serviceavgift)
Handikappsplatser finns tillgängliga

Varmt välkomna!


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetariskt/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 17.00

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige