KONSERT I TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Konsert - 19 augusti 2023

KONSERT I TRÄDGÅRDSFÖRENINGEN NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER

Konsert i Trädgårdsföreningen – Trädgår’n har öppet sin uteservering i samband med konserten!

NATIONALTEATERNS ROCKORKESTER. Sommarens konsert med Nationalteaterns Rockorkester på Liseberg blev en hejdundrande succé. Formidabel konsert, OCH, utsålt nästan två månader innan! Unikt och mycket kul förstås, men också oerhört många som, på olika sätt, hör av sig att de missade konserten p.g.a. av utsålt, och att det därför inte gick att få tag på någon biljett, och minst lika många som hör av sig att de önskar se bandet igen.

WILMER X. Det har nu gått 17 år sedan senaste plattan ”13 våningar upp” släpptes. Det följdes av turnéer 2011-2018–2019. 23 september släpptes albumet ”Mer för dina pengar”. Under hösten har de varit ute på en exklusiv turné som varit helt slut- såld, det är på scenen som Wilmer X fortfarande är en av landets absolut bästa akter.


INFORMATION

Datum: 19 augusti
Tid: 19:30
Plats: Trädgårdsföreningen
Åldersgräns: 13 år, 18 årsgräns inne på restaurangområdet.
Trädgår’n är endast en alternativ ingång denna kväll.


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang inför alla konsertkvällar – sittning i vår restaurang innan konserten börjar! Matbiljett bokas via Caspeco, se nedan.

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/vegetarisk/veganska alternativ står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda!

Pris: 259 kr/person  

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige