OF MICE & MEN (US)

Konsert - 17 mars 2015

OF MICE & MEN (US)

Med det senaste albumet i bagaget – som hittills är deras mest framgångsrika både bland kritiker och rent kommersiellt – gör Of Mice & Men just nu succé tillsammans med Linkin Park runtom i Europa på en gigantisk arenaturné. Räkna med fullt ös när amerikanska i Of Mice & Men till Göteborg och Trädgår’n för två svettiga klubbspelningar.

Vad gör man efter katastrofen? Vad gör man efter översvämningen svept bort allting? Det var frågorna som Of Mice & Men ställde inför arbetet med den nya skivan. Och svaret dom kom fram till är att styrkan ofta kommer från en nystart. Då alla står sida vid sida hittar man nya krafter.

Metalcorefenomenet Of Mice & Men bildades 2009 efter att sångaren Austin Carlile hade lämnat bandet Atack Attack!. Bandet ödslade ingen tid och redan året därpå – 2010 – släppte dom den självbetitlade debuten, medan den hyllade uppföljaren ”The Flood” gavs ut 2011.

Allting har gått väldigt snabbt för Of Mice & Men. Kanske lite för snabbt. Det intensiva arbetstempot och de plötsliga framgångarna har tärt på bandet, som hunnit med flera medlemsbyten. Men där de står just nu har översvämningen ebbat bort och det är dags att på nytt bygga upp allting.

På ”Restoring Force”, som släpptes i januari och gick rakt in på den amerikanska albumlistans fjärde plats, visar Of Mice & Men upp en helt ny styrka. Dom har hämtat kraft från varandra och gemensamt skapat något som är långt mycket större än de enskilda individerna.

Datum: Tisdag 17 mars, 2015
Ålder: 13 år
Pris: 330:- + Serviceavgift
Biljetter: Köp dina biljetter på www.ticnet.se/event/of-mice
Trädgårn öppnar: 18:00
Konserten startar: 19:00
Arrangör: LiveNation

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige