FRAMFLYTTAD – Passenger

Konsert - 19 september 2020

FRAMFLYTTAD – Passenger

Konserten är framflyttad till den 6 mars 2021, redan köpta biljetter till den uppskjutna konserten 19 september är giltiga till det nya datumet.


Succélåten ”Let Her Go” är det nog ingen som missat, men Passenger är så mycket mer. Bakom sig har han en lång resa, som har tagit honom från att försörja sig som gatumusikant till att bli en av våra mest uppskattade popartister.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits ändrade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist, som gärna varvar stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

Ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan har Passenger haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken. Nu är det Göteborgs tur att njuta av honom live.

 

INFO:
Tid: 18.00
På scen: 19:00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 395:- + serviceavgift
Säkra din biljett här!


Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

  • FKP Scorpio
  • Webbplats:

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1