Passenger

Konserten har blivit framflyttad till den 18 september 2021!

Konsert - 6 mars 2021

Passenger

Tyvärr måste vi meddela att Passenger tvingas skjuta upp den kommande Europaturnén ytterligare på grund av rådande Coronaläge. Nytt datum för konserten i Göteborg är 18 september 2021.

Men som en fin present vill Passenger bjuda alla fans som redan har köpt biljett till konserten i Göteborg på en fribiljett till hans livestream från Royal Albert Hall 10 januari! Alla biljettköpare har fått mer info via mail.


Succélåten ”Let Her Go” är det nog ingen som missat, men Passenger är så mycket mer. Bakom sig har han en lång resa, som har tagit honom från att försörja sig som gatumusikant till att bli en av våra mest uppskattade popartister.

Historien om Passenger känner de flesta till. Hur megahiten “Let Her Go” förvandlade Mike Rosenberg från en uppskattad singer/songwriter till världsfenomenet Passenger. Men även om en av 2012-års största hits ändrade allt för Rosenberg, så är det mesta sig likt. Han är fortfarande samma hårt jobbande artist, som gärna varvar stora arenakonserter med spontant gatumusicerande i närmaste gathörn. Och han kan fortfarande överraska.

Ända sedan “Let Her Go” toppade den svenska singellistan har Passenger haft en väldigt stark ställning i Sverige. Oavsett om han har spelat på Bråvallas stora festivalscen eller på mindre klubbar har han alltid överväldigat publiken. Nu är det Göteborgs tur att njuta av honom live.

 

 

INFO:
Tid: 18.00
På scen: 19:00
Plats: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder: 18+
Pris: 395:- + serviceavgift
Säkra din biljett här!


Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1