Petter

Konsert - 29 augusti 2019

Petter

Petter på turné i sommar!

Petter åker ut på vägarna i sommar! Den ständigt aktuella rapparen tillika textförfattaren har fler järn i elden än de flesta – och efter ett rekordintensivt 2018 bestående av bland annat 3(!) skivsläpp, 4 singlar och 5 jubileumsgig i rad offentliggör vi nu 13 datum och spelplatser som Petter besöker i sommar.

Den 26 augusti 2018 var på dagen 20 år sedan Petters debutplatta ”Mitt sjätte sinne” släpptes. Samma dag genomförde Petter sitt femte giget i rad på Mosebacketerrassens utomhusscen – och jubiéet firades med ett in i det sista hemlighållet släpp av nya skivan ”9818”, som offentliggjordes direkt då Petter klev av scenen. Det var ett minst sagt högintensivt år för textförfattaren – utöver de 5 konsertkvällarna på Mosebacketerrassen då han brände igenom hela sin diskografi (tillsammans med en rad gästartister som Sami, Molly Sandén, Madi Banja, Newkid, Linnea Henriksson, Feven, Rusiak och Pee Wee) hann han dessutom med att släppa hela 3 fullängdsplattor och 4 singlar under året, däribland ”Toppen av ett berg” tillsammans med, Madi Banja som idag streamats över 16 miljoner gånger.

Petter håller samma brinnande tempo även i år, och kort efter sin medverkan i 2019 års upplaga av TV4-programmet ”Så mycket bättre” åker han ut på en Sverigeturné där han besöker 13 städer – och bland annat gör ett nedslag på Trädgår’ns nya sommarscen i Göteborg.

Petter har vunnit priser i allt från Grammisgalan till Årets talare. Han har givit ut 3 böcker, driver flertalet restauranger (varav Hotel Granen i Åre har utmärkts med Årets Italienska Vinlista 2 år i rad) och sedan ’98 har Petter släppt ytterligare 11 skivor som alla belönats med guld eller platina – allt varvat med både svettiga klubbspelningar och intima akustiska gig inför utsålda konserthus såväl som på Sveriges största festivaler.

Följ Petter
Instagram
Facebook

Biljettinformation
Du köper dina biljetter HÄR.
OBS! Gå alltid via arrangörens eller artistens kanaler för att undvika oseriösa biljettförsäljare.

Pressbilder

För mer information vänligen kontakta
Victor Fagerquist, Blixten & Co, victor@blixten.se 070-840 89 18

INFO:
Insläpp:
18:00
På scen: 19:30
Åldersgräns: +18 år
Info telefon: 031 10 20 80
Plats: Ute på vår uteservering (begränsat med tak)

ÄT HOS OSS MED THOMAS SJÖGRENS MEXICANO!

I år är det är Thomas Sjögren, vinnare av kockarnas kamp 2018 och årets kock 2015, som styr matkonceptet på uteserveringen tillsammans med sina kollegor Christoffer Sjögren och Andreas Östlund. Restaurangen för sommaren heter Mexicano, högklassig mexikansk streetfood som passar perfekt till inramningen på Trädgår’ns grönskande uteservering. Endast drop in!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige