Raubtier

Support: Alfahanne + Utmarken

Konsert - 4 oktober 2019

Raubtier

Nu, 10 år efter debuten, är det dags för Raubtier att släppa sitt sjätte album och i samband med det (för första gången sedan 2016) ge sig ut på turné igen! Den 4 oktober intar de norrländska rovdjuren Trädgår’n i Göteborg tillsammans med Alfahanne och Utmarken som support!

Raubtier slog igenom med dunder och brak på den svenska hårdrocksscenen för 10 år sedan med albumet ”Det finns bara krig”, och låten ”Kamphund” blev en nationell radiohit. Med ett unikt sound av taktfast industriell metal, och texter sprungna ur den norrländska karga myllan, har de gått från klarhet till klarhet med utsålda turnéer och guldskivor som följd.

Hulkoff säger:

“Det är med stor glädje som jag härmed delger er de spikade turnédatumen för Rovdjurets kommande härnadståg. Det är en särdeles minnesvärd turné, inte bara för att den manifesterar vårt tioårs-jubileum för Raubtiers debutalbum. Denna gången till ära, sjunger alla involverade orkestrar helt och hållet på Svenska. De band som följer med oss ut i höst är folkmetal-krigarna från Västerbotten i Utmarken, och de apokalypsrockande mörkermännen Alfahanne som härstammar från Eskilstuna.”

INFO:
Trädgår’n öppnar: 18.00
Dörrar till konsertlokal: 19.00
Konsertstart: 19.30
Pris: 320:- + serviceavgift

Restaurang LIVE!

Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 17.30

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1