RAW på turné GÖTEBORG

RAW på turné är äntligen tillbaka!

Konsert - 1 juli 2022

RAW på turné GÖTEBORG

RAW på turné är äntligen tillbaka!

Efter den rikstäckande succéturnén 2018 är det åter dags för Sveriges största standupklubb – RAW comedy club att ge sig ut på en stjärnspäckad turné. Denna gång med fler turnédatum än någonsin tidigare! Som värd för föreställningarna ser vi självklart klubbens grundare Mårten Andersson och med sig har han några av landets absolut roligaste och mest aktuella komiker.

PÅ SCEN:
MESSIAH HALLBERG En stjärna på RAW sedan många år tillbaka men också vinnare av ”Årets manliga komiker” på Svenska standupgalan 2017/2018. En av Sveriges absolut vassaste komiker som gör succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap” samt ”Parlamentet” och ”Finaste familjen” på TV4.

MÅRTEN ANDERSSON Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och ”20 år på scen”. Just nu aktuell med RAW comedy podden!

PETRINA SOLANGE Stjärna både som ståuppare, som rolig programledare i P3 och som poddare. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge. 2020 utsågs hon för tredje året i rad till årets kvinnliga komiker på Svenska Standupgalan! Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

MATILDA WILDMARK Mycket roligt framtidslöfte från den nya generationen komiker! Baserad i Göteborg har Matilda snabbt gjort sig ett namn på scener över hela landet. Nu är det äntligen dags för hennes premiär på RAW på turné!


Eventinformation

Ståplats, onumrerat
(Finns begränsat antal sittplatser, först till kvarn som gäller!)

INFORMATION:
Datum:
1 juli 2022
Åldersgräns: 18 år
Tider:
16.30 Insläpp Show 1
17.30 Show 1 start – Ca 80 minuters show. Ingen paus
18.50 Show 1 slut

För att köpa biljett till show 1 tryck HÄR!

19.25 Insläpp Show 2
20.10 Show 2 start – Ca 80 minuters show. Ingen paus
21.30 Show slut

SHOW 2 – SLUTSÅLD!

Biljettpris: 455:- Serviceavgift inkl.
Rullstolsbiljetter: Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777 eller valfritt Ticketmaster biljettombud.

Vart: Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg – Uteserveringen
(detta event är ett utomhusarrangemang)

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1