SOUL KITCHEN 3-ÅRSJUBILEUM

Konsert - 7 november 2015

SOUL KITCHEN 3-ÅRSJUBILEUM

Soul Kitchen 3års-Jubileum

Sedan 2012 har vi arrangerat lyckade events på några utav Göteborgs bästa lokaler så som Nefertiti, Scandic Europa, Stora Teatern och Pustervik. Soul Kitchen består utav två delar, After Work och Nattklubb. Våra After Work-kvällar har besökts av hundratals nöjda kunder som ständigt återkommer för den fantastiska stämningen och för våra Soul-inspirerade dryckes-och matmenyer. Klubbkvällarna har varit minst lika framgångsrika och gett oss möjligheten att samarbeta med aktörer som Göteborg & Co, Blixten & Co, Live Nation, Edrington, Redbull och många fler. 2015 markerar vårt tredje år i branschen och det skall självklart firas stort!

Vi har samlat några av de absolut bästa världsartisterna, profilerna och dj’s inom genren och för att komplettera kvällen planerar vi en exklusiv 3-rätters Soul-inspirerad middag. Vår Jubileum meny presenteras av Knob Creek Bourbon och kommer att publiceras under de kommande veckorna. Håll utkik efter biljetter til den exklusive 3-rätters middagen på vår hemsida och Facebook!

Nåväl. Vi är stolta att kunna presentera ett stjärnspäckat 3-årsjubileum på Göteborgs egna nöjesarena Trädgårn!

Våra artister/bokningar

Trevor Nelson

Under denna afton är vi stolta att kunna presentera en väldigt speciell konferencier. Det är ingen mindre än musikgurun, MTV och BBC Radio profilen Trevor Nelson. Trevor kommer med sin kunskap och erfarenhet skapa en röd tråd mellan live-akterna och underhålla våra gäster med en gnutta humor.

The Zapp Band

Legendariska “Zapp” Bandet bildades 1977 och blev 1979 upptäckta av Funk-legendaren George Clinton. George fastande för deras karakteristiska och unika ”Talkbox” sound och bestämde sig för att hjälpa dem att få skivkontrakt. 1980 släppte dem ”Zapp” som bland annat innehöll megahiten och klassikern ”More Bounce to the ounce” Sen dess har bandet släppt åtskilliga hits så som ”Computer love” ”I wanna be your man” ”Dancefloor” och ”So ruff so tuff”. Bandet är numera kultförklarat och samplas flitigt. Zapp’s frontfigur Roger Troutman kan bland annat höras i refrängen till Tupac’s mega hit ”California Love”. Roger gick tyvärr bort 1999 men Talkbox genren var nu skapad och värvar ännu idag hundratals nya musiker. Legenden lever vidare.

The Brand New Heavies

Det brittiska bandet slog igenom 1991 med en hybrid av soul, funk och hip-hop på hitlåtarna ”Never stop” och ”Dream come true”. Deras signatur hit ”Dream Come True ’92” användes av Killinggänget som melodi till Nillecity 105,06. Bandet har sålt över 4 miljoner skivor och hjälpt etablera ”Acid Jazz” genren världen runt.

Eric Gadd

Eric Gadd har tillhört Sveriges främsta soulartister i över 25 år. Han har utsetts till Årets artist på Grammis-galan tre gånger och haft stora hits med låtar som ”Bara himlen ser på”, ”Do you believe in me” och ”Vi kommer aldrig förlora”. De senaste åren har Eric Gadd utvecklat sitt livespelande och skapat en minimalistisk sättning med enbart en gitarr på scen.

Våra Dj’s (flera tillkommer)

Mellan akterna och efter sista framträdanden så hittar ni inga mindre än Musik “kockarna” Dj Finest och Ola Kjellman med vänner.

Dj Finest

Finest har under de senaste 13 åren kontinuerligt levererat kvalitativt musik runt om i världen. Hans passion och känsla för musik är onekliga. Under åren har denna dj’n värmt upp för artister som D’angelo, Chaka Khan, Tower Of Power, Teedra Moses, Musiq Soulchild och många fler. Finest är även hjärnan bakom Soul Kitchen och klubbarna Crazy Sexy Cool & The Bridge.

Ola Kjellman

Ola är en av Göteborgs tunga DJ veteraner, han har turnérat med och spelat med Blacknuss och Goldmine. Han var en av killarna bakom den ökända klubben Cashbah, som var en av Göteborgs bästa klubb genom tiderna.

Välkomna till Sveriges största Soul/Funk fest!

Önskar:

Music 4 Development-Trädgårn-Knob Creek-MacForum-Göteborg & C

OBS! Vill ni äta innan konserten så kan ni boka vårt Jubileumspaket där ni får en 3-rätters Soul Food-middag samt 1st entrebiljett, 3st drinkar, 1 öl och 1 shot. Paketet presenteras av Knob Creek Bourbon.
Välj Jubileumspaketet som tillval i köpprocessen på Biljettforum.se. Middagen börjar med en fördrink 19:30. Väljer ni att köpa detta paket så får ni maila samtliga namn på ert sällskap till info@clubsoulkitchen.com så fixar vi bordplacering. Självklart så ska ni få sitta nära dem ni kommer med!

Välkomna!

JUBILEUMSPAKET
Presenteras av Knob Creek Bourbon
OBS! Se längre ner för vegetarisk alternativ!

Funky Meat Lover:

Förrätt

George Clinton’s Smoky shrimp salad

Litet spett med lätt rökta havskräftor serveras med en sallad på romansallad tomat röd lök och avokado samt en krämig dressing på majonnäs vitlök och lime

Varmrätt

James Brown’s Grilled and marinated Tenderloin with
chiveflavored redwine gravy, chipotleroasted paprika and sweetpotatos gratin flavored with chilli

Oxfilé marinerad med gräslök rödvins sky chipotle rostad paprika och söt potatis gratäng

Dessert

Aretha Franklin’s Lemon cheese pie and strawberry syrup

Cheesecake smaksatt med citron serveras med jordgubbssirap med en touch av färsk mynta

Funky Veggie:

Förrätt

Bootsy Collin’s Tzay skewers served with charred corn and avocado salad

Vegetariskspett med förkolnad majs och avocado sallad

Varmrätt

Erykah Badu’s Root vegetable gumbo served with brown rice

Långkok med höstens svenska rotfrukter serveras med buljongkokt vildris smaksatt med örter

Dessert

Aretha Franklyn’s Lemon cheese pie and strawberry syrup
Cheesecake smaksatt med citron serveras med jordgubbssirap med en touch av färsk mynta

Varmt välkomna!

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige