STEVIE WONDER XPERIENCE

Konsert - 27 februari 2015

STEVIE WONDER XPERIENCE

Efter succén i Stockholm och Umeå Jazzfestival intar vi nu Göteborgs bästa arena med en hyllning till en av soul- och funkmusikens största legender, Stevie Wonder.
Bandet leds av amerikanen Derek Conyer. Tillsammans med honom ser Ni bland annat Gladys del Pilar, Stefan Gunnarsson, Mats Öberg, Morgan Ågren med flera. Du kan räkna med hög energi som fyller själen med denna tidslösa musik. ’A must see concert’.
Stevland Hardaway Judkins var underbarnet som övervann sitt handikapp och blev en av världens kända artister med låtar som ’Superstition’, ’You Are The Sunshine of My Life’ och ’Signed, Sealed, Delivered’ och hundratals andra.

Derek Conyer föddes i USA och växte upp i en gospel atmosfär med sin mor som sångerska och hans far som predikant. Derek är en fenomenal sångare och låtskrivare med skivsläpp på några av dagens största House etiketter och har medverkat på över 60 samlingar. ’Top Tune’ i International DJ Magazine talar för Dereks ’spinechilling’ röst.

Gladys Del Pilar, gospel- och souldrottningen som är känd för passionen i hennes röst och vann Melodifestivalen 2002 som medlem i gruppen Afro-Dite. Efter 25 år i branschen tar hon nu sig an denna hyllning.

Stefan Gunnarsson från Boden är pianist, sångare, låtskrivare, producent samt lagledare i ”Så ska det låta”. Han har jobbat tillsammans med Mats&Morgan, Al Jarreau, Alex Acuña, Jill Johnson, Lisa Miskovsky, Carola och många fler.

Morgan Ågren, född i Umeå, har varit trummis sedan fyra års ålder och en Grammy vinnande musiker på båda sidor av Atlanten. 1981 gick han samman med den då tio år gamla kompisen Mats Öberg och 1988 började dom spela med Frank Zappa. Under 2010 utsågs Morgan No.1 i ”Modern Drummers” Magazine.

Mats Öberg en blind pianist/keybordist, en sann svensk nationalskatt, är den enda band medlemmen som har träffat Stevie Wonder några gånger.
”Tonträffen är exakt. Som om han bygger en akustisk bild i kroppen, som han sedan utan censurerande filter lyckas kopiera ut i musik” – Mikael Strömberg, Aftonbladet

Alla är varmt välkomna när vi hyllar en av Motowns största artister. Ett samarbete mellan elitmusiker gör detta till en minnesvärd kväll när vi färdas genom tid och framför hans mästerverk. TRUELY A NITE OF WONDER.

Ålder: 18 år
Pris: 395:- + Serviceavgift
Trädgårn öppnar: 18:00
Konsertlokalen öppnar: 19:00
Konserten startar: 20:00
Sittplats & ståplats
Arrangör: Dermat Music

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige