TAKIDA FIRAR 20 ÅR OCH ÅKER PÅ TURNÉ

Konsert - 22 februari 2020

TAKIDA FIRAR 20 ÅR OCH ÅKER PÅ TURNÉ

TAKIDA FIRAR 20 ÅR OCH ÅKER PÅ TURNÉ

 Takida slår på stort och firar deras 20-årsjubileum med en turné! De inleder nästa år med att åka landet runt med sin ”20th Anniversary Tour” och besöker även Norge, Danmark och Finland.

Bandet som idag stolt kan kalla sig för en av Sveriges främsta rockband bildades 1999 och slog igenom rejält med debutalbumet ”Make You Breathe” år 2006. Året därpå släpptes albumet ”Bury The Lies” som innehöll hitsingeln ”Curly Sue” som låg på förstaplatsen P3s Tracklista i tio veckor och på Svensktoppen i 54 veckor.

Förra året började de arbeta med skivbolaget BMG där de släppte singeln ”Master” som blev början på ett nytt kapitel för Takida. Samarbetet blev en internationell succé med slutsålda spelningar och en större fan-skara.

I år firar bandet sitt 20-årsjubileum, en imponerande milstolpe. Senast i somras såg vi Takida på den exklusiva turnén TRE.STOPP. Nästa år är det dags för Takida att bege sig ut på en rikstäckande turné. Det blir totalt 17 stopp, inklusive fyra spelningar i våra nordiska grannländer Norge, Finland och Danmark.

Det känns som om vår resa precis börjat och nu vill vi visa vad vi åstadkommit. Tack alla och följ med oss på resan vidare i vår!

INFO:
Ålder: 
18 år
Vart: Trädgår’n, Nya Allén 11
Trädgår’n och restaurangen öppnar: 18.00
Insläpp till lokalen: 18:30
Support Normanide: 19:15
Takida på scen: ca 20.15

ALLA BILJETTER ÄR SLUTSÅLDA!!

Vi är en kontantfri verksamhet!

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!
Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

Varmt välkomna!

 

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1