The Doors Alive

The Doors Alive har idag gjort över 1000 spelningar runt omkring i världen.

Konsert - 5 oktober 2019

The Doors Alive

The Doors Alive är ett brittiskt hyllningsband till The Doors, som idag anses vara ett av de bästa och mest spännande tribute band för 1960- talets rockgudar! Bandet återskapar soundet, looken och magin från 1960-talets The Doors konserter! De fångar publiken och tar dem tillbaka i tiden med alla klassiska hits så som, ”Light My Fire”, ”When The Music´s Over”, ”Riders On The Storm”, ”The End” och många fler. The Doors Alive har idag gjort över 1000 spelningar runt omkring i världen.

Deras frontman, Mike, fångar hela Jim Morrissons stil, attityd och hans baritonaröst på ett fantastiskt sätt som tillsammans med resterande bandmedlemmar håller kvar det originella soundet från Ray Manzarek, Robby Krieger och John Densmore äkthet.

The Doors Alive har lämnat sina åskådare i publiken hänförda och har spelat i 15 olika länder runt om i världen, inkluderat Storbritannien, Irland, Frankrike, Belgien, Spanien, Nederländerna, Tyskland, Österrike, Polen, Slovenien, Malta, Grekland, Turkiet, Libanon, Förenade Arabemiraten och Chile. De har vid upprepade tillfällen sålt slut deras konserter och fyllt de mest kända och etablerade lokalerna i Storbritannien, även 02 Academy.

De har dessutom spelat på den legendariska Isle of Wight Festivalen och även framträtt på spelningar tillsammans med stora artister och musiker så som Status Quo, Nazareth, Uriah Heep, Hayseed Dixie och Eric Burden, för att nämna några få. I Chile spelade bandet på en arena för 4500 st Doors fans! De säger att det kändes som att vara tillbaka på 60-talet eftersom de inte ens kunde höra sig själva från scenen. Publiken var så högljudda!!

För att uppnå det äkta 60-tals soundet så spelar de med original instrumenten som självaste The Doors använde sig av under sin tid. Detta inkluderar vintage keyboard så som Gibson G101 och Fender Rhodes Bass, och dessutom en vintage Gibson S.G. gitarr samt Ludwig superklassiska trumset i ”Mod Orange finish”. De använder sig även av vintage akustiska förstärkare.

INFO:
Trädgår’n öppnar: 18.00
Dörrar till konsertlokal: 19.00
Konsertstart:
ca 20.00
Plats:
Nya Allén 11, Trädgår’n, Göteborg
Ålder:
18+
Biljetter:
”Early Birds” biljetter SLUTSÅLD: 295:-
Begränsat antal biljetter (serviceavgift tillkommer)
Förköp: 345:-
(serviceavgift tillkommer)
Dörren: 395:-
(biljetter som säljs i dörren på konsertdagen)

Restaurang LIVE!
Trädgår’ns restaurang för alla konsertkvällar!

Vi rider med tiden och erbjuder en fräsch och härlig buffé som är anpassad till både köttälskare samt vegetarianer! Pulled pork/chicken/oumph står i centrum. Här kan ni mixa och trixa era egna tex-mex måltider med allt från en mumsig tacos till härliga sallader, låt fantasin flöda! Kaffe är självklart inkluderat!

Pris: 169 kr/person

Boka redan nu: Ring 031-10 20 80 eller maila boka@tradgarn.se (betalas på plats)
Restaurangen öppnar: 18.00

 

 

 

Köp biljett

Arrangör

Plats

  • Trädgår'n
  • Nya Allén 11
    411 38 Göteborg
    Sverige

  • Lokal: T1